Laune Centipat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #11 Skaylia dedi: Keyfi mi gelir amaçlı mı? Genişletmek için tıkla... Keyfi amaçla yapmayı düşünüyorum. Ama işimi büyütütürsem neden olmasın. furkan4848 dedi: YouTube'dan para kazanma şartlarını karşılamak için uğraşacağına gidip Twitch de karşılaması daha kolay olur. Twitchdeki Valorant oynarken kesitleri alıp editler ve YouTube'a sunar. Genişletmek için tıkla... Evet hocam amacım da açıkçası bu ama en hızlı kitleyi hangi platformda toplayacağımı bilmiyorum.
Skaylia dedi: Keyfi mi gelir amaçlı mı? Genişletmek için tıkla... Keyfi amaçla yapmayı düşünüyorum. Ama işimi büyütütürsem neden olmasın. furkan4848 dedi: YouTube'dan para kazanma şartlarını karşılamak için uğraşacağına gidip Twitch de karşılaması daha kolay olur. Twitchdeki Valorant oynarken kesitleri alıp editler ve YouTube'a sunar. Genişletmek için tıkla... Evet hocam amacım da açıkçası bu ama en hızlı kitleyi hangi platformda toplayacağımı bilmiyorum.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 8 Nisan 2023 #12 Laune dedi: Keyfi amaçla yapmayı düşünüyorum. Ama işimi büyütütürsem neden olmasın. Evet hocam amacım da açıkçası bu ama en hızlı kitleyi hangi platformda toplayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En hızlı kitleyi Twitch'ten toplayabilirsiniz.
Laune dedi: Keyfi amaçla yapmayı düşünüyorum. Ama işimi büyütütürsem neden olmasın. Evet hocam amacım da açıkçası bu ama en hızlı kitleyi hangi platformda toplayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En hızlı kitleyi Twitch'ten toplayabilirsiniz.
Laune Centipat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #13 Skaylia dedi: En hızlı kitleyi Twitch'ten toplayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gönlümde Twitch'den yanaydı
Skaylia dedi: En hızlı kitleyi Twitch'ten toplayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gönlümde Twitch'den yanaydı