Yayın için platform önerisi

  • Konuyu başlatan Krook
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 147

Krook

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
59
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi yayın yapmayı düşünüyorum fakat kesinlikle bir para ihtiyacım yok ve maddiyattan dolayı düşünmüyorum. Tamamen izleyicim olsun kafasındayım. Twitch'te yayıncılar artık oturmuş belli kişiler izleniyor fakat aklıma şu geldi. YouTube'da yayın açsam bir yandan da kanalı özenilmiş eğlenceli videolarla (kasıntı olmayan) doldurmak mantıklı geldi. Tabii ki bilmediğimden daha iyi bilenler vardır diye buraya yazma gereği duydum. Cevaplayanlara teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle söyleyim en baştan Twitch pek önermem. Popüler bir oyunun yayınını çektiğinizde sizinle aynı oyundan yayın yapan ve daha fazla izlenen yayıncılar üstteyken siz en alt kategoride kalıyorsunuz o yüzden izlenmek veya takipçi kasmak oldukça zor Twitch'te.
 
Evet Kick'i inceledim iyi fakat fazla izleyicisi yok ve izleyicilerde genel olarak Twitch'teki yayıncıların kendilerini izlemesi için Kick'e çağırdığı izleyicileri. Dediğim YouTube fikri nasıl peki sizce. YouTube'da belli bir kitleye ulaştıktan sonra isteğime bağlı olarak Twitch'e çekebilirim bir kısmını.
 
YouTube hala bir yayın platformu olarak görülmüyor bence, Twitch ise artık terkedilen bir yer o yüzden şu sıralar hype'ı almış Kick'ten başlarsanız daha yüksek şansınız olabilir, çok fazla yeni kullanıcı giriyor siteye ve keşfedilme şansınız daha yüksek bana kalırsa.
 

Geri
Yukarı