Ben onu demiyorum. Vatan'dan toplayacağım mecbur. Ya 2600'ya 9400F. Başka şeyler onermeyin. Zaten bütçe bunlara zar zor yetiyor. Bana kalsa ben de 3600 alırdım, fakat olmuyorMümkünse R5 3600, değilse 2600.
Ben onu demiyorum vatandan toplayacağım mecbur ya 2600 ya 9400f başka şeyler onermeyin zaten bütçe bunlara zar zor yetiyo bana kalsa bende 3600 alırdım fakat olmuyo
Dikkatli okuyabilir misiniz?Mümkünse R5 3600, değilse 2600.
Pardon onu gordum zaten ama 6 bin yazdım onu da fark edin.Dikkatli okuyabilir misiniz?
Kazık değil. Bir yerden duymussunuz, her gördüğünüzü sakallı dedeniz zannetmeyin.Dikkatli okuyabilir misiniz?
Kahin değiliz, Vatan Bilgisayar'a kazıklanacağınızı bilemeyiz.
Mecburum. Nakit ödemekte ve Ankara'da oturuyorum. Yoksa İtopya'da olmuyor işteVatan'dan başka yerden alırsanız daha iyi sistem toplayabilirsiniz. Neden Vatan?
R5 2600 vatanda 982 lira. Başka yerde 833 liraya bulabilirsiniz. Yani evet kazık.Kazık değil biryerden duymussunuz her gördüğünüzü sakallı dedeniz zannetmeyin
Mecburum nakit ödemekte ve Ankara'da oturuyorum yoksa itopyada olmuyo işte![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.