Kick Yayın nasıl daha çok izlenme alır?

BlindGuardd

Picopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta gördügünüz gibi 113 takipçi oldum gerisi gelmiyor. Arkadaşlarım sağ olsun biraz yardım etti ama yayında izlenmeler çok düşük. 1 aydır açıyorum Max 16 kişiyi gördüm. Sebebi nedir ne yapmalıyım?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadıgınız oyunlara bağlı hocam bir de ne üzerine yayın yaptığınız.

Merhaba başlıkta gördügünüz gibi 113 takipçi oldum gerisi gelmiyor. Arkadaşlarım sağ olsun biraz yardım etti ama yayında izlenmeler çok düşük. 1 aydır açıyorum Max 16 kişiyi gördüm. Sebebi nedir ne yapmalıyım?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Hocam yeni çıkan populer oyunları oynamanızı tavsiye ederim veya Valorant veya counter insanların dikkatini çekemkte ama genelde çoğu kişi Valorant izlemektedir. İyi akşamlar.

Hocam bu islerde bi anda buyume bekleyemezsiniz. Kendinizi iyi pazarlayabildiginizi dusunuyorsaniz iyi senaryoda dahi 6 aya ihtiyaciniz var. Yapmaya devam edin iceriginizi insanlara daha hitap edecek seylere gore yapin ve ozel olun. Kopya olmayin.

6 yil yayin yapip hala max 200-300 izlenen tanidiklarim var.

Oynadıgınız oyunlara bağlı hocam bir de ne üzerine yayın yaptığınız.
Hocam değişiyor belli bir planım var bazen o plana göre bazen kafam estiğinde farklı oyunlar

Hocam bu islerde bi anda buyume bekleyemezsiniz. Kendinizi iyi pazarlayabildiginizi dusunuyorsaniz iyi senaryoda dahi 6 aya ihtiyaciniz var. Yapmaya devam edin iceriginizi insanlara daha hitap edecek seylere gore yapin ve ozel olun. Kopya olmayin.

6 yil yayin yapip hala max 200-300 izlenen tanidiklarim var.
Sağolun hocam bilgi için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı