Yayın sistemi için masa önerisi

İşte sıkıntı orada. Monitörler büyük bile değildi. Acaba masayı yanlış ölçmüş olabilir mi ailem?
Bana masayı verirken 150cm demişlerdi.
Öyle olmuş olabilir tabi bilemem sen tekrar ölç bence masanın boyutunu.

Çok fazla değişken var. Boş alan lazım mı, monitörler size ne kadar yakın olacak, pozisyonları nasıl olacak, standları ne kadar büyük, mousepadiniz ne kadar büyük, mouse ve kablosu için geniş bir alan gerekli mi, kasa masanın üzerinde mi olacak..? Ben 180 cm'lik masaya bir 27" bir de 24" monitörü istediğim şekilde anca sığdırabildim. Bir tarafta hayli boş alan var tabii araç gereç vs. için.

Çok fazla değişken var. Boş alan lazım mı, monitörler size ne kadar yakın olacak, pozisyonları nasıl olacak, standları ne kadar büyük, mousepadiniz ne kadar büyük, mouse ve kablosu için geniş bir alan gerekli mi, kasa masanın üzerinde mi olacak..? Ben 180 cm'lik masaya bir 27" bir de 24" monitörü istediğim şekilde anca sığdırabildim. Bir tarafta hayli boş alan var tabii araç gereç vs. için.
Dell E2016H ve AOC G2590PX var mousepad'in boyutu 400x300mm mikrofon standın modeli ise NB40 kasa olarak Cougar MX350.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı