Yayın ve oyun için kavisli monitör alınır mı?

Strean

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Viewsonic VX2458c-mhd
Arkadaşlar Sahibinden'de ucuza ViewSonic kavisli monitör buldum. Ben Minecraft yayınları açacağım. Yapacağım işlerde bana zorluk çıkarır mı? Kavisli monitör kullanan varsa ilk aldıklarındaki avantaj ve dezavantajlarını anlatabilirler mi?

Arkadaşlar Sahibinden'de ucuza ViewSonic kavisli monitör buldum. Ben Minecraft yayınları açacağım. Yapacağım işlerde bana zorluk çıkarır mı? Kavisli monitör kullanan varsa ilk aldıklarındaki avantaj ve dezavantajları
Monitor 144Hz ve 1 Ms Yayın ve oyun için bir sıkıntı çıkarmaz Alanlarda gayet memnun Dezavantajları monitor çerçeveli

Kendi tecrübelerimden konuşuyorum şahsen 27 inç düz bir monitör kullanıyorum. Alırken alışamama korkusu yüzünden kavisli monitörlerden özellikle kaçındım ama nispeten geniş olan 24-27 inç monitörlerde kavis pek fark oluşturmuyor hatta daha büyük hissettiriyor. Arkadaşımın monitörü 27 inç kavisli onunki gerek oyunda olsun "oyunda farkı daha iyi" gerekse oyun dışı kullanımda daha rahat hissettiriyor benim bir sonraki monitörüm %99 kavisli olacak.

Kendi tecrübelerimden konuşuyorum şahsen 27 inç düz bir monitör kullanıyorum. Alırken alışamama korkusu yüzünden kavisli monitörlerden özellikle kaçındım ama nispeten geniş olan 24-27 inç monitörlerde kavis pek fark oluşturmuyor hatta daha büyük hissettiriyor. Arkadaşımın monitörü 27 inç kavisli onunki gerek oyunda olsun "oyunda farkı daha iyi" gerekse oyun dışı kullanımda daha rahat hissettiriyor benim bir sonraki monitörüm %99 kavisli olacak.
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı