Yayın ve Oyun İçin Sistem Tavsiyesi

Sizce Yılbaşını Beklemelimiyim İndirim Olurmu

• Bekle

• Bekleme

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Merhaba. Bu sistemi RX5700 1080P 60HZ'de kullansak nasıl olur performansı.
RTX 2060'dan daha iyi performans veriyor bence alınır ama ilerde ekranı güncellemek ve iyi bir ekran alırsanız 2K oyunlarda sıkıntı çıkartabilir RX 5700 XT Pulse modelini ekleyipte alabilirsiniz.

Herkez 5700xt yi olumlu söylemiş biride çıkıp bu kartta yazılımsal sıkıntı var önermem dememiş eyw forum size güvenip fikrinizi alalım alan vardır kullanan vardır diyoruz yanlış tarafa yönlendiriyorsunuz

@krizx68 Tam olarak amacınızın ne olduğunu sorabilir miyim? Kartın sorunlu olduğu bütün modellerde olacağı anlamına gelmez. Belki RTX 2060 alacaksın ve sorunlu çıkacak. Kim bilebilir bunu? Ve bu RX5700 düşmanlığını anlamıyorum forumdaki. GTX 970 Coil Whine sorunu yüzünden o kadar yayıldı ama insanlar almaya devam etti.
Bu arada tavsiye istemiyorsanız konu açmayın. Gidin istediğiniz Nvidia modelini satin alın. Size burada insanlar yardımcı olmaya çalışıyor.
Terbiyesizlik yapmayın.

Hayır almadım iyiki de almamışım biraz araştırma yaptım ve bu ekran kartının kronik sorunlu olduğunu öğrendim ve caydım
Öyle diyene fanboy damgası vuruyorlar. Aman aman AMD'nin gözdesine sorunlu demeyelim. 2060 veya 2070 alabilirsiniz bence.

Öyle diyene fanboy damgası vuruyorlar. Aman aman AMD'nin gözdesine sorunlu demeyelim. 2060 veya 2070 alabilirsiniz bence.
Fanboylukla alakası yok bu arada arkadaş öneri isteyip öneri yapanlarla dalga geçiyor. İsteseydi en baştan Nvidia önerirdik. AMD istemiyorum demesi yeterli. Kimseye burda sistem önerip onu al diye zorlamıyoruz. Biz onun önüne koyuyoruz, o da inceleyip karar veriyor. Koyun değil ya bizim dediğimizi araştırmadan, incelemeden alsın.

Birinci olarak Tam olarak amacım başlıkta yazdığı gibi yayın ve oyun dahası yok ne olabilir ki
İki kartın sorunu şuan driver olarak biliniyor güncel driver çıkıp sorun geçtimi bilmiyorum fakat alan 10 kişiden 7 si pişman a kartı veya b kartı sorunlu çıkmıycak diyemem diyemeyiz elektronik cihazlarda sıkıntı olabilir ama bu oran yüzde 75 80 e dayanmış durumda bunu bile bile almak pekte mantıklı değil
Üç Gtx 970 olayı beni ilgilendirmez ben olsam almazdım
Dört ben tavsiye istemiyorum diye birşey demedim veya bununla ilgili birşey demedim ne alaka anlamış değilim yanlış bi tavsiye olduğunu belirttim
Beş bu bir terbiyesizlik değildir ama sizin şuan yaptığınız tam olarakta bu
Ayrıca ben amdciyim f/p konusunda muazzam bir marka şuana kadar attığım sistemlerdede olduğu gibi işlemcimde de amd taraftarıyım ekran kartına gelince ya sorunu çözülene kadar bi kart alıcam ya da bekliycem bak hala vazgeçmiş değilim fakat senin bu haddinden fazla kızarak değerlendirmen beni düşündürmemiş değil
Muhtemelen öyle yapıcam dostum
Bak sen yanlışsın ben a yı veya b yi önerin demiyorum hangisi iyiyse bnm bütçeme göre tavsiye edin diyorum sorunlu bir kartı tavsiye etmek mantıklı mı? Soruyorum sana pc toplama konusunda pek bir bilgim yok olsa tavsiye istemem bilen bilgisi olan önersin diye açtım konuyu 6-7 k paradan bahsediyoruz bu benim için önemli öğrenciyim ve 4 5 ay çalıştım bunun için ve kartın sorunu yeni değil üstünden zaman geçmiş biliniyor olması lazım
Arkadaş dalga geçiyor demiş bunda herhangi bir dalgaya yakın dahi bir cümlem yok biraz kızgınlık biraz sitem var

Son düzenleme:
@krizx68 Benim takıldığım nokta RX 5700 sorunlu bir kart olarak geçiyor istemiyorum demek yerine buradaki arkadaşlarla RX 5700 önerdiği için dalga geçmen. Biz sonuçta sana yardım etmek için veya başkaları bize yardım etsin diye buradayız. İstemiyorsanız bile böyle kelimeler kullanmayın. Saygısızlık yaptıysam kusura bakmayın.

Hayır ben size güveniyorum size danışıyorum biliyorsunuz diye normalde sistemi alıcaktım maddi nedenlerden dolayı erteledim alamadım alsaydım biraz uğraştırırdı emeğinize ilginize teşekkür ederim ben biraz fazla yüklenmiş olabilirim siz kusura bakmayın lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…