Yayın ve Video için AMD Sistem Önerisi

HDD sorundeğil elimde 500GB lık Toshiba nın Harici Diski var ve eski kasamdaki HDDyi de sökerim yenisini alana kadar onu kullanırım.

Seçtiğiniz işlemci 1.90 upload ile yayın yaparken sorun çıkarmaz demi çünkü elimde laptop var ve video çekimlerinde sorun yok ancak yayınlarda bana zararı yok ancak izleyicilere takılmalar oluyor. Ondan sordum.
Hayır gayet güçlü bir işlemcidir.

Bu sistemi öneririm. Site Teknobiyotik ama siz yayın yapacağınız için B150 çipset anakart koyun ses kaliteniz daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• 3000 TL Monitörsüz.png
    3000 TL Monitörsüz.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba,
Sanırım monitör dahil bir sistem alacaksınız. Ben de bu sistemi öneririm:
Toplam 3000TL civarı ediyor. Biraz daha ucuz olsun isterseniz bu ekran kartını da alabilirsiniz:
*Sapphire Radeon RX470 Nitro+ 4G OC 256Bit GDDR5 (DX12) Ekran Kartı (11256-01-20G)
Yayın yaparken bir sorun yaratmaz. Ve RX480 ekran kartı ile lol'ü en son ayarlarda 200-300FPS ortalama ile oynayabilirsiniz. Monitör 24" büyük ve tam bir oyuncu monitörüdür. Ve LOL'ü 1080p monitörde bu ekran kartı ile 1440p olarak çalıştırabilir, daha geniş görüş açısı ile oynayabilirsiniz. Diğer tüm oyunları da bu iki ekran kartıyla da ultra ayarlarda 60FPS üzerinde oynayabilirsiniz.
Ve monitörünüz var ve kaliteli ise, yukarıdaki arkadaşın topladığı GTX1060'lı sistemi de tercih edebilirsiniz.

Merhaba,
Sanırım monitör dahil bir sistem alacaksınız. Ben de bu sistemi öneririm:
Toplam 3000TL civarı ediyor. Biraz daha ucuz olsun isterseniz bu ekran kartını da alabilirsiniz:
*Sapphire Radeon RX470 Nitro+ 4G OC 256Bit GDDR5 (DX12) Ekran Kartı (11256-01-20G)
Yayın yaparken bir sorun yaratmaz. Ve RX480 ekran kartı ile lol'ü en son ayarlarda 200-300FPS ortalama ile oynayabilirsiniz. Monitör 24" büyük ve tam bir oyuncu monitörüdür. Ve LOL'ü 1080p monitörde bu ekran kartı ile 1440p olarak çalıştırabilir, daha geniş görüş açısı ile oynayabilirsiniz. Diğer tüm oyunları da bu iki ekran kartıyla da ultra ayarlarda 60FPS üzerinde oynayabilirsiniz.
Ve monitörünüz var ve kaliteli ise, yukarıdaki arkadaşın topladığı GTX1060'lı sistemi de tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler peki amd işlemci alıp yanına bu ekran kartını seneye lsam nasıl olur apunun ekran kartını kullanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı