Yayın ve YouTube için 10.000 TL'ye mikrofon önerisi

Huxly

Hectopat
Yayın ve YouTube için bir mikrofon arıyorum. USB mi XLR mı tercih etmeliyim biraz kafam karışık. Pek bilgim yok sadece ünlü markaların ürünleri önüme çıkıyor.

İlla 10.000 TL olmak zorunda değil. 10.000 TL'ye kadar bütçem var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hem XLR hem USB. Daha üstü yok sanırım bu bütçede.

Aklımda ya bu ya HyperX vardı. İncelemesinde hoşuma gitti.

Bilmediğim için soruyorum bunun için ekstra bu ses kartı almam lazım mı? Alacaksam öneriniz var mı?

Bir de başka satan yok hocam, fiyatı normal mi sizce 8k?

Bilmediğim için soruyorum bunun için ekstra bu ses kartı almam lazım mı? Alacaksam öneriniz var mı?

XLR mikrofonlarda kayıt alabilmen için ses kartı gerekli diye biliyorum.

Mikrofon

Şu an bu var 2 senedir sorunsuz kullanıyorum, soru sormak istersen cevaplarım. Ses kartı kullanmıyorum.

Yeni versiyonları geçen indirime falan giriyordu olmadı bunlardan sipariş vereceğim, diğerini satıcısı sanki kendi yükseltmiş gibi.

XLR mikrofonlarda kayıt alabilmen için ses kartı gerekli diye biliyorum.
Anladım teşekkür ederim.

Yeni versiyonları geçen indirime falan giriyordu olmadı bunlardan sipariş vereceğim, diğerini satıcısı sanki kendi yükseltmiş gibi.

Anladım teşekkür ederim.

https://www.akakce.com/profesyonel-...cu-ve-yayinci-mikrofonu-fiyati,329936095.html HyperX'den aşağı kalır yönü yok inanılmaz fiyat performans bir mikrofon o kadar yüksek fiyat vermek istemiyorum dersen buna da bakmanı öneririm Fifine mikrofon üzerine kurulu bir marka ürünleri çok güzel xlr/USB olduğu için de ses kartı almak istemiyorsan USB ile kayıt alırsın XLR da ileriye dönük önü açık olur en azından.

https://www.akakce.com/profesyonel-...cu-ve-yayinci-mikrofonu-fiyati,329936095.html HyperX'den aşağı kalır yönü yok inanılmaz fiyat performans bir mikrofon o kadar yüksek fiyat vermek istemiyorum dersen buna da bakmanı öneririm Fifine mikrofon üzerine kurulu bir marka ürünleri çok güzel xlr/USB olduğu için de ses kartı almak istemiyorsan USB ile kayıt alırsın XLR da ileriye dönük önü açık olur en azından.

Yok hocam alırım problem değil sadece 2 kat zammı anlamış değilim. Üstüne üstlük tek satıcıdan dolayı biraz kafam karıştı.

Maono’yu al geç.

Ses kartı olmasa da olur. Olursa daha güzel olur. Akakçe grafiğini bir kontrol et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı