Merhablar arkadaşlar. Twitch yayın yapmak istiyorum ama yayın açtığım zaman oyunlarda paket los oluyor. Genellikle PUBG oynuyorum ve fiber internet kullanıyorum.
OBS Studio: 720p yayın açıyorum ve verdiğim bitrate: 4500.
İnternet hız testim:
Pingin yüksek çıkma nedeni Speedtest yaptığınız sunucu başka ülkede olabilir, onu kontrol edip bir daha deneyin. Eğer hala ping yüksekse müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Onun dışında ping sorunu düzeldiği halde sorun devam ediyorsa yayını 30 FPS vermeyi deneyin.
Pingin yüksek çıkma nedeni Speedtest yaptığınız sunucu başka üllkede olabilir onu kontrol edip bir daha deneyin. Eğer hala ping yüksekse müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Onun dışında ping sorunu düzeldiği halde sorun devam ediyorsa yayını 30 FPS vermeyi deneyin.
Baktım Türkiye seçenekler. Benim yaşadığım şehir değil ama mardindeyim ben ondan olabilir mi?
Millenicom aradım adamlar o kadar bilgisiz ki eve bilgisayarcı çağırın baktirin dediler.
Dosya Ekleri
Web yakalama_28-5-2021_0027_www.speedtest.net.jpeg
Baktım Türkiye seçenekler. Benim yaşadığım şehir değil ama mardindeyim ben ondan olabilir mi?
Millenicom aradım adamlar o kadar bilgisiz ki eve bilgisayarcı çağırın baktirin dediler.