K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Kısa süre önce canlı yayın yapmaya başladım. Şu anda Kick de yapıyorum ama sizce hangisi daha iyi? Hangisinde daha hızlı kitle toplarım?
Kısa süre önce canlı yayın yapmaya başladım. Şu anda Kick de yapıyorum ama sizce hangisi daha iyi? Hangisinde daha hızlı kitle toplarım?
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Kick'in kullanıcısı daha fazla. Bence kick daha iyidir.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Kick en iyisi gibi duruyor zaten YouTube gibi yerlerden adamakıllı kitle toplayamazsın 7-13 yaş arası bir kitlen olur.
Kick en iyisi gibi duruyor zaten YouTube gibi yerlerden adamakıllı kitle toplayamazsın 7-13 yaş arası bir kitlen olur.
K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 uğurcan88 dedi: Kick en iyisi gibi duruyor zaten YouTube gibi yerlerden adamakıllı kitle toplayamazsın 7-13 yaş arası bir kitlen olur. Genişletmek için tıkla... Peki kamerasız just chatting yapsam olur mu?
uğurcan88 dedi: Kick en iyisi gibi duruyor zaten YouTube gibi yerlerden adamakıllı kitle toplayamazsın 7-13 yaş arası bir kitlen olur. Genişletmek için tıkla... Peki kamerasız just chatting yapsam olur mu?
Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 Kaskocu dedi: Kısa süre önce canlı yayın yapmaya başladım. Şu anda Kick de yapıyorum ama sizce hangisi daha iyi? Hangisinde daha hızlı kitle toplarım? Genişletmek için tıkla... kitle tiktok
Kaskocu dedi: Kısa süre önce canlı yayın yapmaya başladım. Şu anda Kick de yapıyorum ama sizce hangisi daha iyi? Hangisinde daha hızlı kitle toplarım? Genişletmek için tıkla... kitle tiktok
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #6 Kaskocu dedi: Peki kamerasız just chatting yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Sesiniz güzel ise ve sohbetiniz sarıyor ise yapabilirsiniz tabii.
Kaskocu dedi: Peki kamerasız just chatting yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Sesiniz güzel ise ve sohbetiniz sarıyor ise yapabilirsiniz tabii.