Yayıncı olmak için dış görünüş önemli midir?

OrhunYasar

Centipat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, öncelikle lütfen bırak bu işleri tarzında yorumlar atmayın. Bende herkes gibi bu işe hobi olarak başlayacağım.
Konuya gelirsek yayıncı olmak için dış görünüş önemli midir? Benim tedavisiz bir dişeti hastalığım var. Konuşurken pek belli olmasada gülerken vb. durumlarda siyah gözüküyor. Sadece 6 ayda bir dişçi temizliği yapılıyor ve tekrar kararması 3 günden fazla sürmüyor.
Size sorum şu; sizce bu sebepten dolayı yayıncı ve youtuber olamama gibi bir durum olabilir mi? Siz böyle birini izler miydiniz?
 
Arkadaşlar selam, öncelikle lütfen bırak bu işleri tarzında yorumlar atmayın. Bende herkes gibi bu işe hobi olarak başlayacağım.
Konuya gelirsek yayıncı olmak için dış görünüş önemli midir? Benim tedavisiz bir dişeti hastalığım var. Konuşurken pek belli olmasa da gülerken vb. durumlarda siyah gözüküyor. Sadece 6 ayda bir dişçi temizliği yapılıyor ve tekrar kararması 3 günden fazla sürmüyor.
Size sorum şu; sizce bu sebepten dolayı yayıncı ve YouTuber olamama gibi bir durum olabilir mi? Siz böyle birini izler miydiniz?

İzlerim kesinlikle. Önyargınızı kırmak ilk tavsiyem. Eğer cidden gülerken kötü görünüyorsanız, maske kullanabilirsiniz.
Ama unutmayın, insanlar sizi göründüğünüzle değil, içinizle yargılar.

Bak Hiko babaya, gülerken ne oluyor :D.(!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı