Merhabalar yayın ve YouTube platformuna içerik üretebilmek için monitörsüz hazır sistem tavsiyenize ihtiyacım var.
Bu konular hakkında bilgim yok. Şartlarım RAM 16 GB olmalı, SSD olmalı ve 12 taksit seçeneği olmalı.
Son olarak da en fazla 4200 lira olmalı.
Oyunları Ultra ayarlarda oynatmasına gerek yok yeter ki yayın esnasında sorun çıkarmayacak kadar performans ve görüntü versin yeterli.
Bir arkadaşım bu sistemlere benzer bir şey toplayıp yayın yapıyordu. Ancak tabii ki yayın kalitesi, oyun kalitesi düşük beklediğimiz gibi. İlla yapacağım diyorsan sistemler bunlar.
Bir arkadaşım bu sistemlere benzer bir şey toplayıp yayın yapıyordu. Ancak tabii ki yayın kalitesi, oyun kalitesi düşük beklediğimiz gibi. İlla yapacağım diyorsan sistemler bunlar.
Offline oynayıp YouTube'a atabilmek için iş görür ancak onun da video işlenme kısmı uzun olur ama olur. Zamanınız bolsa yaparsınız. Yayın için de bilmiyorum hocam ama çok sağlıklı yayınlar yapılacağını sanmıyorum.
Offline oynayıp YouTube'a atabilmek için iş görür ancak onun da video işlenme kısmı uzun olur ama olur. Zamanınız bolsa yaparsınız. Yayın için de bilmiyorum hocam ama çok sağlıklı yayınlar yapılacağını sanmıyorum.
Sinerji Mars Ryzen 3 4100 16GB 512GB NVMe M.2 SSD GTX1650 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Hocam sizce bu iş görür mü işlemciyi ryzen 5 2500x e çektim, SSD yi de 240 gb a indirdim
Hocam bence o PSU'yu değiştirin. Bilindik markaların psularını alın ne olur ne olmaz. 3 kuruş az verecem diye sistemi yakmanın anlamı yok. Geri kalanı ile düşük standartlarda bir şeyler yaparsın.
Hocam bence o PSU'yu değiştirin. Bilindik markaların psularını alın ne olur ne olmaz. 3 kuruş az verecem diye sistemi yakmanın anlamı yok. Geri kalanı ile düşük standartlarda bir şeyler yaparsın.