Yayıncılık için Max 4000 TL hazır sistem tavsiyesi

Utku uçuran

Hectopat
Merhabalar yayın ve YouTube platformuna içerik üretebilmek için monitörsüz hazır sistem tavsiyenize ihtiyacım var.
Bu konular hakkında bilgim yok. Şartlarım RAM 16 GB olmalı, SSD olmalı ve 12 taksit seçeneği olmalı.
Son olarak da en fazla 4200 lira olmalı.
Oyunları Ultra ayarlarda oynatmasına gerek yok yeter ki yayın esnasında sorun çıkarmayacak kadar performans ve görüntü versin yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Offline oynayıp YouTube'a atabilmek için iş görür ancak onun da video işlenme kısmı uzun olur ama olur. Zamanınız bolsa yaparsınız. Yayın için de bilmiyorum hocam ama çok sağlıklı yayınlar yapılacağını sanmıyorum.

Offline oynayıp YouTube'a atabilmek için iş görür ancak onun da video işlenme kısmı uzun olur ama olur. Zamanınız bolsa yaparsınız. Yayın için de bilmiyorum hocam ama çok sağlıklı yayınlar yapılacağını sanmıyorum.

Hocam sizce bu iş görür mü işlemciyi ryzen 5 2500x e çektim, SSD yi de 240 gb a indirdim

Hocam bence o PSU'yu değiştirin. Bilindik markaların psularını alın ne olur ne olmaz. 3 kuruş az verecem diye sistemi yakmanın anlamı yok. Geri kalanı ile düşük standartlarda bir şeyler yaparsın.

Hocam bence o PSU'yu değiştirin. Bilindik markaların psularını alın ne olur ne olmaz. 3 kuruş az verecem diye sistemi yakmanın anlamı yok. Geri kalanı ile düşük standartlarda bir şeyler yaparsın.

Özelleştir kısmında psu için seçenek bırakmamışlar :(

Sizce bu ürün nasıldır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı