Yayıncılık için sadece SSD yeter mi?

Omrtan

Centipat
Ben yayıncılık yapmak istiyorum. Fiyatta artış olur ama SSD ve harddisk mi yoksa sadece 1 TB Samsung 860 Evo M2 yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yayıncılık yapmak istiyorum. Fiyatta artış olur ama SSD ve harddisk mi yoksa sadece 1 TB Samsung 860 Evo M2 yeter mi?

Sistemi yazmamışşınız, soru çok acayip olmuş ama şöyle bir cevap vermek istiyorum "tabikide sistemin hiçbir parçası önemli değil 2000'lerden kalma bi pc bile olsa ssd alın ve hüper bi yayıncı olun".

Artık, 2019/08 yani şu günden itibaren yeni sistem alacaklar veya sistemini yükseltecekler HDD almamalıdır. Sorunlu bir parçadır. Hele de yayıncılık yapacaksın direk SSD al geç. Uğraşma HDD ile.

Yok arkadaşlar. İşletim sistemi her zaman SSD ye kurulur ki sistem hızlı açılsın seri çalışsın diye. Çok oynanan oyunlar ve çok kullanılan programlar da hızlı olsun aksın diye yine SSD ye kurulur bunun dışında fotoğraftır müziktir çeşitli dosyalardır veya az kullanılan programlar oyunlar bunlar HDD ye depolanır. Fakat benim anlatmaya çalıştığım durum farklı artık HDD kullanılmamalı diyorum çünkü SSD ye kıyasla çok geride kalmış bir teknoloji. Yeni nesil anakarta koskoca ses çıkaran ısınma yapan en ufak bir darbede de bozulabilen HDD takmak yerine RAM takar gibi SSD takıyorsun.

O işlemciyle çok rahat yayın yaparsınız ama upload hızınız da önemli. Speedtest.net e girip hız testi yapıp resmini atabilir misiniz acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı