Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 27 Nisan 2019 #31 Ulunay dedi: Soğuk havayı seven arkadaşlar, gelin klima altında toplanalım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden klimamın temizliğini yaptım. Sıcak bastığı an açarım vallaha.
Ulunay dedi: Soğuk havayı seven arkadaşlar, gelin klima altında toplanalım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden klimamın temizliğini yaptım. Sıcak bastığı an açarım vallaha.
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 27 Nisan 2019 #32 Adana'ya yaz değil direk cehennem gazabı çöküyor, acaba Ankara'dan hiç ayrılmasam mı ney? Ama o zaman da annem küser daha ilk yılından bizi unuttun diye.
Adana'ya yaz değil direk cehennem gazabı çöküyor, acaba Ankara'dan hiç ayrılmasam mı ney? Ama o zaman da annem küser daha ilk yılından bizi unuttun diye.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2019 #33 Yalın yaz şarkısı söylemedikçe yaz gelmiyor sanki.
Selim Eren Hectopat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 614 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek METU:ME 28 Nisan 2019 #34 BERWAR dedi: Yalın yaz şarkısı söylemedikçe yaz gelmiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Alper abimizin söylediği neyinize yetmiyor(!)
BERWAR dedi: Yalın yaz şarkısı söylemedikçe yaz gelmiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Alper abimizin söylediği neyinize yetmiyor(!)
D Deniz Gök Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 61 28 Nisan 2019 #35 Recep Baltaş dedi: Dolara yatırım yapanlar için epey keyifli geçecek Şaka bir yana cidden bu yaz epey kriz var kapıda. Genişletmek için tıkla... Şu bilgisayarı alayım da sonra dolar 9 tl ye kadar çıkabilir izin veriyorum
Recep Baltaş dedi: Dolara yatırım yapanlar için epey keyifli geçecek Şaka bir yana cidden bu yaz epey kriz var kapıda. Genişletmek için tıkla... Şu bilgisayarı alayım da sonra dolar 9 tl ye kadar çıkabilir izin veriyorum
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2019 #36 Hocam yaz gelmedi, gelseydi okullar tatil olurdu.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 28 Nisan 2019 #37 Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz.
Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 28 Nisan 2019 #38 Erdal Bakkal dedi: Hocam yaz gelmedi, gelseydi okullar tatil olurdu. Genişletmek için tıkla... Bu çok doğru
Erdal Bakkal dedi: Hocam yaz gelmedi, gelseydi okullar tatil olurdu. Genişletmek için tıkla... Bu çok doğru
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 28 Nisan 2019 #39 bados123 dedi: Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz. Genişletmek için tıkla... Canım buz gibi bir karpuz çekti siz bunu deyince Son düzenleme: 28 Nisan 2019
bados123 dedi: Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz. Genişletmek için tıkla... Canım buz gibi bir karpuz çekti siz bunu deyince
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 28 Nisan 2019 #40 Sonbahar favori mevsimim. Yaz gibi sıcak değil kış gibi soğuk değil, ayrıca sürekli yağmurlu. Bayılıyorum sonbahara
Sonbahar favori mevsimim. Yaz gibi sıcak değil kış gibi soğuk değil, ayrıca sürekli yağmurlu. Bayılıyorum sonbahara