Muğla'dayken günün her saati karpuz yerdim, orası kesin doğruOkul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz.
Muğla'dayken günün her saati karpuz yerdim, orası kesin doğruOkul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz.
Gece yarım saat uyku.Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz.
Allah'tan yazın İzmir'in ilçesi Tire'deyim, fakat Tire Muğla'dan daha sıcak oluyor.Muğla'dayken günün her saati karpuz yerdim, orası kesin doğru![]()
İnan bana dostum, Tire, İzmir'den daha sıcak. Ah unuttum, bir de klimanın altında oyun oynamak ve uyumak. Erik yerken dişimin acıması, aşırı elektrik kullanımı sonrası elektriğin kesilmesi ve 10 dk'da bir üstümü değiştirmek. Kesinlikle yaz geliyorYazarken terliyorum. İzmirliler bilir.
Ayrıca eve Aerocool kasa alma vakti gelmiş, onu farkettim.
Gece yarım saat uyku.
Neden? Ben de sıcaklamayı, üşümeye tercih ediyorum.En iyisi kış.
Sıcak havalar hiç de iyi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.