1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 28 Nisan 2019 #41 bados123 dedi: Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz. Genişletmek için tıkla... Muğla'dayken günün her saati karpuz yerdim, orası kesin doğru
bados123 dedi: Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz. Genişletmek için tıkla... Muğla'dayken günün her saati karpuz yerdim, orası kesin doğru
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2019 #42 Yazarken terliyorum. İzmirliler bilir. Ayrıca eve Aerocool kasa alma vakti gelmiş, onu farkettim. bados123 dedi: Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz. Genişletmek için tıkla... Gece yarım saat uyku.
Yazarken terliyorum. İzmirliler bilir. Ayrıca eve Aerocool kasa alma vakti gelmiş, onu farkettim. bados123 dedi: Okul biter ve günde 5 saat oyun, sabah 7'de yatmak ve yazı boş geçirmeyecek bir iş. Dondurma, incir, bunaltıcı sıcak, klima, karpuz. Genişletmek için tıkla... Gece yarım saat uyku.
PODOLOG Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Kocaeli izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşirelik 28 Nisan 2019 #43 Kışın tir tir titreyeceğime yazın terlerim daha iyi.
Ilgaz Bey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 636 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2019 #44 Benim için dolaba karpuz koymadan yaz gelmez. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2019
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 28 Nisan 2019 #45 Bugün Caddebostan sahilindeydik arkadaşlarla. Sonunda İstanbul'a da yaz geldi dedik bugün valla Bi' rahat ettik sonunda
Bugün Caddebostan sahilindeydik arkadaşlarla. Sonunda İstanbul'a da yaz geldi dedik bugün valla Bi' rahat ettik sonunda
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 28 Nisan 2019 #46 114187 dedi: Muğla'dayken günün her saati karpuz yerdim, orası kesin doğru Genişletmek için tıkla... Allah'tan yazın İzmir'in ilçesi Tire'deyim, fakat Tire Muğla'dan daha sıcak oluyor. NFurkan dedi: Yazarken terliyorum. İzmirliler bilir. Ayrıca eve Aerocool kasa alma vakti gelmiş, onu farkettim. Gece yarım saat uyku. Genişletmek için tıkla... İnan bana dostum, Tire, İzmir'den daha sıcak. Ah unuttum, bir de klimanın altında oyun oynamak ve uyumak. Erik yerken dişimin acıması, aşırı elektrik kullanımı sonrası elektriğin kesilmesi ve 10 dk'da bir üstümü değiştirmek. Kesinlikle yaz geliyor
114187 dedi: Muğla'dayken günün her saati karpuz yerdim, orası kesin doğru Genişletmek için tıkla... Allah'tan yazın İzmir'in ilçesi Tire'deyim, fakat Tire Muğla'dan daha sıcak oluyor. NFurkan dedi: Yazarken terliyorum. İzmirliler bilir. Ayrıca eve Aerocool kasa alma vakti gelmiş, onu farkettim. Gece yarım saat uyku. Genişletmek için tıkla... İnan bana dostum, Tire, İzmir'den daha sıcak. Ah unuttum, bir de klimanın altında oyun oynamak ve uyumak. Erik yerken dişimin acıması, aşırı elektrik kullanımı sonrası elektriğin kesilmesi ve 10 dk'da bir üstümü değiştirmek. Kesinlikle yaz geliyor
TRgt Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2019 #47 Mayısın ilk haftası yağmurlu olacak gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mayısın ilk haftası yağmurlu olacak gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 29 Nisan 2019 #48 Sonbahar'da yağmur yağarken pencerenin karşısına geçeceksin, takacaksın kulaklığı ve yağmuru izlerken müzik dinleyeceksin ...
Sonbahar'da yağmur yağarken pencerenin karşısına geçeceksin, takacaksın kulaklığı ve yağmuru izlerken müzik dinleyeceksin ...
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 29 Nisan 2019 #49 En iyisi kış. Sıcak havalar hiç de iyi değil.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Nisan 2019 #50 LeViAcKeRMaN dedi: En iyisi kış. Sıcak havalar hiç de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Neden? Ben de sıcaklamayı, üşümeye tercih ediyorum.
LeViAcKeRMaN dedi: En iyisi kış. Sıcak havalar hiç de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Neden? Ben de sıcaklamayı, üşümeye tercih ediyorum.