Yaz icin parfum onerisi

Ya alt tarafı "Kusura bakmayın oradaki Dose yazısını görmemişim, arkadaş 1000 TL'lik parfüm tavsiyesi beklerken siz 20 binlik tavsiye veriyorsunuz zannettim" yazıcaktın ve ben de estağfurullah hocam yazıcaktım konuyu kapatıcaktık ne kadar uzattın be helal olsun.
Suç bendeymiş af buyurun hocam aman.

Keşke şu konu sahiplerinin yazdıklarını okuyup da yanıt verseniz.

1-1.2 Arası bütçem var diyor eğer anlamadıysan 1000-1200TL yapıyor. Önerdiğin parfüm kaç TL peki? İlk okuduğunda anlamıyorsan birkaç kez oku lütfen.
Sen okuduğunu anlamadan benim anlamadığımı zannederek bilmişçe laf sokmaya kalktın mı kalkmadın mı? Yeni Türkiye'nin özeti gibisin vallahi helal olsun bilmişlik, hatası ortaya çıkınca yüzün kızarmaması, tebrik ederim gerçekten.

Koku hala aynı mı?

Yok hocam kumasa sikinca duzeldi.

Sen okuduğunu anlamadan benim anlamadığımı zannederek bilmişçe laf sokmaya kalktın mı kalkmadın mı? Yeni Türkiye'nin özeti gibisin vallahi helal olsun bilmişlik, hatası ortaya çıkınca yüzün kızarmaması, tebrik ederim gerçekten.

Hocam sizin dediginiz pqrfumun linkini ata r misiniz bulamadim o uygun dediginizi.

Hocam böyle reklamı olan afrodizyaklı bir marka yerine Kimyager Ahmet, Doros, Dose, Emre Geldi ya da MFY deneyin üzmez sizi. İstanbuldaysanız mağazası var bahsettiğim yerin kör alış yapmamak için ideal ondan onu yazmıştım.

Hocam böyle reklamı olan afrodizyaklı bir marka yerine kimyager Ahmet, doros, DOS'e, emre geldi ya da mfy deneyin üzmez sizi. İstanbuldaysanız mağazası var bahsettiğim yerin kör alış yapmamak için ideal ondan onu yazmıştım.

Saydığınız markaların hangilerinin şubesi var biliyor musunuz?

MFY Sarıyer,
Kimyager Ahmet Yenibosna,
Dose Karaköy,
Diğerlerinin mağazası yok bildiğim kadarıyla, Emre Geldiden eminim ama Dorosun belki vardır.
Bu markalar şubeleşip fiyatları arttırmak ya da kaliteyi düşürmek istemedikleri için böyle hareket ediyorlar.
Ben şu an genelde Dose un dükkanına gidiyorum. Karaköy Kurşunlu Han içerisinde güzel bi yeri var ordan deneyip alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı