Yaz icin parfum onerisi

Hocam siz fazla zekilikten sanırım orda Dose diye bir kelime geçiyor onu okumayı es geçtiniz.

Soel Narkotik. Çoğu kişiye önerdim çevremde herkes beğeniyor, yayılımı çok başarılı kokusu da gün boyu kalıcı.
Sizin şu yorumunuza bakarak, "neee Fleur Narcotique mi, o bahsettiğin parfüm kaç para biliyor musun" demem gibi bir şey olurdu, ama Allahtan okuduğumu anlayabiliyorum 🤗

Son düzenleme:
Hocam siz fazla zekilikten sanırım orda Dose diye bir kelime geçiyor onu okumayı es geçtiniz.

Sizin şu yorumunuza bakarak, "neee Fleur Narcotique mi, o bahsettiğin parfüm kaç para biliyor musun" demem gibi bir şey olurdu, ama Allahtan okuduğumu anlayabiliyorum 🤗
Hayır, benim bahsettiğim özgün bir model.

"Kusura bakmayın evet ben orada yazdığınız markayı fark etmemişim" demeyeceksiniz ama galiba.

Evet kesin özgündür. Ekran görüntüsüyle iletiyorum özgün muadil parfümünüzü.

Kolonyamsı (benim değil kullanan arkadaşın yorumu) ucuz ve kalitesiz özgün(?) muadilleri paylaşmassak insanları yanlış yönlendirmemiş oluruz.
Okuduğumuzu anlamadan insanları okuduğunu anlamamakla ithaf etmezsek daha saygılı davranmış oluruz.
En önemlisi hata yaptığımızı fark ettikten sonra özür dilersek büyüklük etmiş oluruz.
Bunlar önemli şeyler.

Dosya Ekleri

• 2025-07-22 13_41_43-Soel Narcotic 100 ML Men's Perfume - Soel Perfume ve diğer 4 sayfa - İş - ...png
    2025-07-22 13_41_43-Soel Narcotic 100 ML Men's Perfume - Soel Perfume ve diğer 4 sayfa - İş - ...png
    43,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 2025-07-22 13_42_14-Fleur Narcotique Ex Nihilo perfume - a fragrance for women and men 2014 ve...png
    2025-07-22 13_42_14-Fleur Narcotique Ex Nihilo perfume - a fragrance for women and men 2014 ve...png
    130,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
"Kusura bakmayın evet ben orada yazdığınız markayı fark etmemişim" demeyeceksiniz ama galiba.

Evet kesin özgündür. Ekran görüntüsüyle iletiyorum özgün muadil parfümünüzü.
18-20k lık parfümün 1000 liralık 2 saate koku kalmama garantili kolonya versiyonunu önermek yerine kendi ismi olan bir parfüm önerdim dostum. "Narkotik" ismini içerisinde yasemin, bergamot, şeftali bulunan her parfüm kullanıyor. Benim önerim gidip te Inıto narcotic delight tarzı parfümün copy-paste si değil.

Bahsettiğiniz parfüm zaten Initio'nun Narcotic Delight'ın muadili değil Ex Nihilo'nun Fleur Narcotique muadili, ikisi bambaşka parfümler, notalara bakarsanız anlayacaksanız ama okuduğunu anlamak önemli hocam.

Bahsettiğiniz parfüm zaten Initio'nun Narcotic Delight'ın muadili değil Ex Nihilo'nun Fleur Narcotique muadili, notalara bakarsanız anlayacaksanız ama okuduğunu anlamak önemli hocam.
Notlara bakacak bir durum yok ki. Bu notalarda hemen hemen her parfüm narkotik ismini kullanıyor notaların %90 aynı olması muadil olduğu anlamını taşımıyor ki marka da bunu demiyor zaten. Markanın muadil yaptıkları da var bu şekil kendi tasarımları da var. Senin dediğine göre adında narkotik geçen tüm parfümler birbirinin aynısı.

Hocam notalarını paylaştım ya hala Fleur Narcotique muadili olmadığını nasıl savunuyosunuz anlamıyorum ben sizi. Adamlar Fleur Narcotique muadili yapmış siz hala yapmadıklarını savunuyorsunuz.

150 kişilik muadil parfüm grubundayım Whatsappta arkadaşların çoğu bu işten çok iyi anlıyorlar, Soel diye bir isim duymadım şu güne kadar. Kimyager Ahmetler, Emre Geldiler, MFY'yi tonla ürününü kullanıp test ediyor herkes. Sizin bahsettiğiniz harika özgün koku ise kolonyamsı kokuyor ancak. Bilginizin olmadığı konularda insanlara tavsiye vermeyin rica ediyorum.

Soel'e attığım mesajı da ekliyorum.

Bu arada hala Dose kelimesini okumayıp beni okuduğunu anlamamakla suçladığınız için bir özür bekliyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-07-22 at 14.17.58.jpeg
    WhatsApp Image 2025-07-22 at 14.17.58.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hocam notalarını paylaştım ya hala Fleur Narcotique muadili olmadığını nasıl savunuyosunuz anlamıyorum ben sizi. Adamlar Fleur Narcotique muadili yapmış siz hala yapmadıklarını savunuyorsunuz.

150 kişilik muadil parfüm grubundayım Whatsappta arkadaşların çoğu bu işten çok iyi anlıyorlar, Soel diye bir isim duymadım şu güne kadar. Kimyager Ahmetler, Emre Geldiler, MFY'yi tonla ürününü kullanıp test ediyor herkes. Sizin bahsettiğiniz harika özgün koku ise kolonyamsı kokuyor ancak. Bilginizin olmadığı konularda insanlara tavsiye vermeyin rica ediyorum.

Soel'e attığım mesajı da ekliyorum.

Bu arada hala Dose kelimesini okumayıp beni okuduğunu anlamamakla suçladığınız için bir özür bekliyorum.
Narkotik parfümümüz kokusu yakındır diyor muadili tamamen aynısı demiyor ki. 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı