Y YılmazXS Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #51 iDenizzy dedi: Yani ama yapacak bir şey yok bu sıcakta bekleyeceğiz vallahi. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten aktif indirimlerin 18 Temmuz 18.00'da bitecek olmasından da belliydi işte de umut fakirin ekmeğidir inşallah daha erken gelir.
iDenizzy dedi: Yani ama yapacak bir şey yok bu sıcakta bekleyeceğiz vallahi. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten aktif indirimlerin 18 Temmuz 18.00'da bitecek olmasından da belliydi işte de umut fakirin ekmeğidir inşallah daha erken gelir.
I iDenizzy Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #52 YılmazXS dedi: Hocam zaten aktif indirimlerin 18 Temmuz 18.00'da bitecek olmasından da belliydi işte de umut fakirin ekmeğidir inşallah daha erken gelir. Genişletmek için tıkla... Yani seçili oyunların indirimi dediğin gibi 18 inde bitiyo ama bence erkenden getirmezler.
YılmazXS dedi: Hocam zaten aktif indirimlerin 18 Temmuz 18.00'da bitecek olmasından da belliydi işte de umut fakirin ekmeğidir inşallah daha erken gelir. Genişletmek için tıkla... Yani seçili oyunların indirimi dediğin gibi 18 inde bitiyo ama bence erkenden getirmezler.
NumeriKarakter Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #53 Bir gün geçmesine rağmen hala başlamadı?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.425 Çözümler 40 Yer Edinburgh 15 Temmuz 2024 #54 NumeriKarakter dedi: Bir gün geçmesine rağmen hala başlamadı? Genişletmek için tıkla... 18 Temmuz'da.
NumeriKarakter dedi: Bir gün geçmesine rağmen hala başlamadı? Genişletmek için tıkla... 18 Temmuz'da.
S sahantres Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #55 Oyun olarak ne önerirsiniz epic games indirimi için?RDR2 ve last of us düşünüyorum şuanlık aklıma başka bir şey gelmiyor.
Oyun olarak ne önerirsiniz epic games indirimi için?RDR2 ve last of us düşünüyorum şuanlık aklıma başka bir şey gelmiyor.
I iDenizzy Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #56 sahantres dedi: Oyun olarak ne önerirsiniz epic games indirimi için?RDR2 ve last of us düşünüyorum şuanlık aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum.
sahantres dedi: Oyun olarak ne önerirsiniz epic games indirimi için?RDR2 ve last of us düşünüyorum şuanlık aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum.
E Emilh Femtopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #57 iDenizzy dedi: Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yine kendi kararınız ama gta 5 almanızı önermem artık çok eskidi oyun onlineda arkadaşlarla oynarken bile keyif vermiyor
iDenizzy dedi: Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yine kendi kararınız ama gta 5 almanızı önermem artık çok eskidi oyun onlineda arkadaşlarla oynarken bile keyif vermiyor
I iDenizzy Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #58 Emilh dedi: Yine kendi kararınız ama gta 5 almanızı önermem artık çok eskidi oyun onlineda arkadaşlarla oynarken bile keyif vermiyor Genişletmek için tıkla... Valla çocukluğumun oyunu hayalimi tamamlamak için alcam yoksa bende almam eskisi kadar değil
Emilh dedi: Yine kendi kararınız ama gta 5 almanızı önermem artık çok eskidi oyun onlineda arkadaşlarla oynarken bile keyif vermiyor Genişletmek için tıkla... Valla çocukluğumun oyunu hayalimi tamamlamak için alcam yoksa bende almam eskisi kadar değil
E Emilh Femtopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #59 iDenizzy dedi: Valla çocukluğumun oyunu hayalimi tamamlamak için alcam yoksa bende almam eskisi kadar değil Genişletmek için tıkla... Benimde hiç gta 5 oynama fırsatım olmamışdı steam yaz indirimlerinde aldım ama beklentimi karşılamadı keşke o paraya minecraft alsaydım diyorum şimdi
iDenizzy dedi: Valla çocukluğumun oyunu hayalimi tamamlamak için alcam yoksa bende almam eskisi kadar değil Genişletmek için tıkla... Benimde hiç gta 5 oynama fırsatım olmamışdı steam yaz indirimlerinde aldım ama beklentimi karşılamadı keşke o paraya minecraft alsaydım diyorum şimdi
cityofscience Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #60 iDenizzy dedi: Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk2077 şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan birisi. Hikayesi de çok hoşuma gitmişti açık dünyası da.
iDenizzy dedi: Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk2077 şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan birisi. Hikayesi de çok hoşuma gitmişti açık dünyası da.