Yani ama yapacak bir şey yok bu sıcakta bekleyeceğiz vallahi.
Hocam zaten aktif indirimlerin 18 Temmuz 18.00'da bitecek olmasından da belliydi işte de umut fakirin ekmeğidir inşallah daha erken gelir.
Yani ama yapacak bir şey yok bu sıcakta bekleyeceğiz vallahi.
Yani seçili oyunların indirimi dediğin gibi 18 inde bitiyo ama bence erkenden getirmezler.Hocam zaten aktif indirimlerin 18 Temmuz 18.00'da bitecek olmasından da belliydi işte de umut fakirin ekmeğidir inşallah daha erken gelir.
Bir gün geçmesine rağmen hala başlamadı?
Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum.Oyun olarak ne önerirsiniz epic games indirimi için?RDR2 ve last of us düşünüyorum şuanlık aklıma başka bir şey gelmiyor.
Yine kendi kararınız ama gta 5 almanızı önermem artık çok eskidi oyun onlineda arkadaşlarla oynarken bile keyif vermiyorBen alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum.
Valla çocukluğumun oyunu hayalimi tamamlamak için alcam yoksa bende almam eskisi kadar değilYine kendi kararınız ama gta 5 almanızı önermem artık çok eskidi oyun onlineda arkadaşlarla oynarken bile keyif vermiyor
Benimde hiç gta 5 oynama fırsatım olmamışdı steam yaz indirimlerinde aldım ama beklentimi karşılamadı keşke o paraya minecraft alsaydım diyorum şimdiValla çocukluğumun oyunu hayalimi tamamlamak için alcam yoksa bende almam eskisi kadar değil
Cyberpunk2077 şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan birisi. Hikayesi de çok hoşuma gitmişti açık dünyası da.Ben alabilirsem Gta 5 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.