Epic Games Yaz indirimi olacak mı?

Epic'i boşverin bugün amazon'un dağıtacağı oyunları kaçırmayın sadece 48 saat duracak.
Amazon'un bugün verdiği oyunlar gerçekten çok iyi. Ben Kill the justice League'yi indirmeye başladım bile Steam yorumlarında olumsuz yorum yapanlar zannedersem fiyatı biraz tuzlu olduğu için büyük beklentiyle girmişler. Onun dışında bir çok kişi oyunun güzel olduğunu söylüyor diyaloglar ve seslendirme için özellikle.

Amazon'un bugün verdiği oyunlar gerçekten çok iyi. Ben Kill the justice League'yi indirmeye başladım bile Steam yorumlarında olumsuz yorum yapanlar zannedersem fiyatı biraz tuzlu olduğu için büyük beklentiyle girmişler. Onun dışında bir çok kişi oyunun güzel olduğunu söylüyor diyaloglar ve seslendirme için özellikle.
AAA Yapım kaliteli olacak tabi :) İyi oyunlar Amazon olmasa bir çoğumuz böyle bir oyunu alamazdık.

Amazon'un bugün verdiği oyunlar gerçekten çok iyi. Ben kill the justice League'yi indirmeye başladım bile Steam yorumlarında olumsuz yorum yapanlar zannedersem fiyatı biraz tuzlu olduğu için büyük beklentiyle girmişler. Onun dışında birçok kişi oyunun güzel olduğunu söylüyor diyaloglar ve seslendirme için özellikle.

Selamlar bilmediğim için soruyorum Amazon nedir? Steam Epic gibi mi?

Selamlar bilmediğim için soruyorum Amazon nedir? Steam Epic gibi mi?
Amazon Nedir? sorusuna basit bir cevap verecek olursak e-ticaret yapan bir şirkettir. Bu konu bağlamında bahsedilen Amazon ise: kullanıcılara normal Amazon müşterilerinde bulunmayan veya ücretli olarak sunulan ek hizmetlere erişim sağlayan Amazon'un ücretli bir abonelik programıdır. Peki bu Steam Epic gibi mi?: Hayır, çünkü bu abonelik müşterisine Steam ve Epic gibi dijital bir ortamda oyun satışı gerçekleştirmiyor. Sadece abonelere özel oyun veriyor. Yani Steam ve Epic'te olduğu gibi biz bir mağazaya girip bu mağadan seçtiğimiz bir oyunu para verip almıyoruz o ayın verilen oyunları hangisiyse bunlara sahip oluyoruz. Oyunun verildiği platformda verilen oyuna göre değişebiliyor.

Amazon nedir? Sorusuna basit bir cevap verek olursak e-ticaret yapan bir şirkettir. Bu konu bağlamında bahsedilen Amazon ise: Kullanıcılara normal Amazon müşterilerinde bulunmayan veya ücretli olarak sunulan ek hizmetlere erişim sağlayan Amazon'un ücretli bir abonelik programıdır? Peki bu Steam Epic gibi mi? Hayır, çünkü bu abonelik müşterisine Steam ve Epic gibi ditital bir ortamda oyun satışı gerçekleştirmiyor sadece abolere özel oyun veriyor. Yani Steam ve Epic'te olduğu gibi biz bir mağazaya girip bu mağadan seçtiğimiz bir oyunu para verip almıyoruz o ayın verilen oyunları hangisiyse bunlara sahip oluyoruz. Oyunun verildiği platformda verilen oyuna göre değişebiliyor.

Çok teşekkür ederim.

Ne acelen var tabakhaneye bir şeyler mi yetiştiriyorsun? 14 Temmuz'da başlayacak diyorsun işte illa gece 12'de başlayacak değil ya.

Burası insanların soru ve sorunlarını paylaştığı veya bir tartışma konusu açtığı forum sitesi değil mi birader ne artist artist cevap veriyorsun? Sana ne adam nereye ne yetiştirecekse seni ilgilendirmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı