Daha az ödüyosun yani ekstra daha fazla indirim olmuş oluyo o zaman doğru mu anladım kralHocam kupon 200tl ve üzerine yüzde 33 indirim veriyor. Cyberpunk geneline yüzde 50 indirime giriyor buda 500tl demek ama kupon ile birlikte 350 tl ye düşüyor.
Daha az ödüyosun yani ekstra daha fazla indirim olmuş oluyo o zaman doğru mu anladım kralHocam kupon 200tl ve üzerine yüzde 33 indirim veriyor. Cyberpunk geneline yüzde 50 indirime giriyor buda 500tl demek ama kupon ile birlikte 350 tl ye düşüyor.
İnşallah olur o zaman daha karlı oluruzAynen doğru anlamışsın bu sayede gta5 de daha fazla indirm almış olacak.
Evet çünkü 18 temmuzda saat 18:00-19:00 arasında olucakmışBaşlamadı hala ?
Çünkü 18 temmuzda saat 18:00 veya 19:00 da başlayacakmış.Bekliyorum, hala gelmedi
Valla yapacak birşey yok biz yönetemiyoruz sonuçta hocamHocam lütfen gelsin ya![]()
Hocam çok saçma ya :/ Yani yaz indirimi dediğin haziranda başlar. Yazın ortasında yaz indirimi yapıyorlar.Çünkü 18 temmuzda saat 18:00 veya 19:00 da başlayacakmış.
Valla yapacak birşey yok biz yönetemiyoruz sonuçta hocam![]()
Yani ama yapcak bişey yok bu sıcakta beklicez vallaHocam çok saçma ya :/ Yani yaz indirimi dediğin haziranda başlar. Yazın ortasında yaz indirimi yapıyorlar.
Perşembeye kadar nasıl bekleyeceğim ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.