Steam Yaz indiriminde Vampire Survivors kaç TL'ye düşer?

Soux

Hectopat
Daha fazla  
Vampire Survivors almayı düşünüyorum fakat 50 TL vermek istemiyorum. SteamDB'den bakınca daha önce en fazla 40 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce 40 TL'nin altına düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce indirimde 39 TL olur ve DLC fiyatları 17 TL'ye kadar düşebilir. Oyunu indirimde almanızı öneririm türünün en iyi örneklerinden.

Vampire Survivors almayı düşünüyorum fakat 50 TL vermek istemiyorum. SteamDB'den bakınca daha önce en fazla 40 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce 40 TL'nin altına düşer mi?
Artık korkudan alacağım bir oyunu indirime girmesini beklemeden satın alıyorum. Çünkü birden cok yüksek fiyatlara çıkabiliyor. Bence vampire survivors un indirime girmesini bekleme bu aralar piyasası arttı gibime geliyo oyunun fiyatini uçurabilirler. Oyuna 50 lira değer zaten gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sorunun cevabı ise: Bence 40 tl nin altına düşmez.

Bilmiyorsan boş yorum yapmak için neden " ne bileyim" yazıyorsun sen bırak da bilenler yazsınlar.

Vampire survivors almayı düşünüyorum fakat 50 TL vermek istemiyorum. SteamDB'den bakınca daha önce en fazla 40 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce 40 TL'nin altına düşer mi?

En düşük belki 30TL düşer.

Boşver VS'yi şuna bak.

Boşver VS'yi şuna bak.

Ya biliyorum bunu fakat Vampire Survivorsı deneyeceğim şuanlık

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı