Artık korkudan alacağım bir oyunu indirime girmesini beklemeden satın alıyorum. Çünkü birden cok yüksek fiyatlara çıkabiliyor. Bence vampire survivors un indirime girmesini bekleme bu aralar piyasası arttı gibime geliyo oyunun fiyatini uçurabilirler. Oyuna 50 lira değer zaten gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sorunun cevabı ise: Bence 40 tl nin altına düşmez.Vampire Survivors almayı düşünüyorum fakat 50 TL vermek istemiyorum. SteamDB'den bakınca daha önce en fazla 40 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce 40 TL'nin altına düşer mi?
Ne bileyim.
Vampire survivors almayı düşünüyorum fakat 50 TL vermek istemiyorum. SteamDB'den bakınca daha önce en fazla 40 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce 40 TL'nin altına düşer mi?
Risk almak yerine 20 tl fazla vermek daha mantikli geliyor. Aldıktan sonra indirime girersede iade edebilir. (Benim tercihim)Bilmiyorsan boş yorum yapmak için neden " ne bileyim" yazıyorsun sen bırak da bilenler yazsınlar.
En düşük belki 30TL düşer.
Boşver VS'yi şuna bak.Vampire Survivors almayı düşünüyorum fakat 50 TL vermek istemiyorum. SteamDB'den bakınca daha önce en fazla 40 TL'ye düştüğünü gördüm. Sizce 40 TL'nin altına düşer mi?
Ya biliyorum bunu fakat Vampire Survivorsı deneyeceğim şuanlıkBoşver VS'yi şuna bak.
Oyun: Brotato erken erişimden çıktı, indirim ile 8.40 TL!
Vampire Survivors benzeri bence daha iyisi olan Brotato oyunu erken erişimden çıktı. 1.0 sürümü yayınlandı ve hala zamlanmadı. Oyun 5 dolar ülkemizde 10.50 TL'den satılıyor. Şu an yüzde 20 indirimle 8.40 TL. İndirim bittikten sonra fiyatı yükselebilir. Bence alınabilir. Vampire Survivors 50 TL...www.technopat.net
Bilmiyorsan boş yorum yapmak için neden " ne bileyim" yazıyorsun sen bırak da bilenler yazsınlar.
En düşük belki 30TL düşer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.