Siz neden 1 dolar iken almadınız American Truck'ı? Daha fazla düşmesini mi beklediniz?
Biz de yayıncı kişilere söylüyoruz zaten hocam.Savunma yapmıyorum. Bilgi kirliliğini önlemeye çalışıyorum. İndirim oranlarını Steam belirlemez, yayıncı belirler. Yayıncı oyununa dilediği indirimi uygulayabilir, dilediği fiyata satabilir. Burada Steam sadece öneriler verebilir, bu önerilere kulak asıp asmamak yayıncıya kalmış bir durum. Bu tepkileriniz muhattabı Steam değil oyun yayıncıları/yapımcıları. İndirimler zaten genelde aynı oranda olur. Sanki ilk defa bu durum yaşanmış gibi davranmanın anlamı yok.
İner tekrardan, çok sıkmayın canınızı.Oynamam deyip almadım. Tabii sonradan pişman oldum ve tekrar $1.00'e düşmesini bekledim. Sonuç sıfır.
İndirimler zaten genelde aynı oranda olur. Sanki ilk defa bu durum yaşanmış gibi davranmanın anlamı yok.
Büyük indirim denmesinin sebebi Steam'deki neredeyse tüm oyunların toplu olarak indirime sunulması ve indirim temasına özel etkinliklerin, rozetlerin ve ögelerin hazırlanması.O zaman yaz indiriminin ne anlamı kalıyor? Madem aynı indirimler olacak, büyük indirim diye sunmasınlar.
Bende çöktü oyun aratınca hata meydana geldi diyor.
Steam bunu istese yavaşlatmaz ve çalışamaz hale getirmez yıl olmuş 2025 halen daha sistem yavaşlayıp çalışamaz hale geliyorsa bu paraların nereye gittiği muamma o zaman har vurup harman savurma ben buna derim.İndirimden dolayı Steam'in bazı fonksiyonları yavaşladı veya çalışamaz duruma geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.