Steam Yaz indirimleri başladı!

Arkadaşlar, Mafia Trilogy 6.82$ gösteriyor ben de. Türkiye için fiyat ne bilmiyorum ama iyi bir indirime girmiş bence.

Savunma yapmıyorum. Bilgi kirliliğini önlemeye çalışıyorum. İndirim oranlarını Steam belirlemez, yayıncı belirler. Yayıncı oyununa dilediği indirimi uygulayabilir, dilediği fiyata satabilir. Burada Steam sadece öneriler verebilir, bu önerilere kulak asıp asmamak yayıncıya kalmış bir durum. Bu tepkileriniz muhattabı Steam değil oyun yayıncıları/yapımcıları. İndirimler zaten genelde aynı oranda olur. Sanki ilk defa bu durum yaşanmış gibi davranmanın anlamı yok.
Biz de yayıncı kişilere söylüyoruz zaten hocam.

Oynamam deyip almadım. Tabii sonradan pişman oldum ve tekrar $1.00'e düşmesini bekledim. Sonuç sıfır.
İner tekrardan, çok sıkmayın canınızı.

İndirimler zaten genelde aynı oranda olur. Sanki ilk defa bu durum yaşanmış gibi davranmanın anlamı yok.

O zaman yaz indiriminin ne anlamı kalıyor? Madem aynı indirimler olacak, büyük indirim diye sunmasınlar.

O zaman yaz indiriminin ne anlamı kalıyor? Madem aynı indirimler olacak, büyük indirim diye sunmasınlar.
Büyük indirim denmesinin sebebi Steam'deki neredeyse tüm oyunların toplu olarak indirime sunulması ve indirim temasına özel etkinliklerin, rozetlerin ve ögelerin hazırlanması.

Örneğin bundan önceki Balıkçılık Festivali sadece bu temada oyunların indirime girdiği minik çaplı bir etkinlikten ibaretti ancak mevsimsel indirimlerin kapsam alanı çok daha geniş ve bazı yapımcılar zaten özellikle bu dönemlerde daha büyük indirim oranları da uygulayabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı