Yaz indirimleri oyun tavsiyesi

Wildshines

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel® Pentium® CPU N3710 @ 1.60 GHz
RAM: Samsung M471B5674EB0-YK0 2×2 GB SODIMM DDR3 @ 1600 MHz
Grafik Kartı: Intel® HD Graphics 405
Depolama: Longline SSD 120 GB
Bütçe: 600₺

Merhaba, herkese iyi akşamlar. Hazır Steam yaz indirimleri gelmişken oyun alayım dedim. İki tane sepet belirledim. Sizce bunlardan hangilerini almalıyım?

1. sepet:

20230701_185259.jpg

2. sepet:

20230701_185239.jpg

Not: Spor ve yarış oyunlarını pek sevmiyorum. O yüzden onlar dışında her türlü öneriye açığım.

Önemli Not: Bu oyunları şu anki sistemim kaldırmadığı için gelecekte oynamak için alıyorum. Ona göre öneri yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 600₺

Merhaba, herkese iyi akşamlar. Hazır Steam yaz indirimleri gelmişken oyun alayım dedim. İki tane sepet belirledim. Sizce bunlardan hangilerini almalıyım?

1. sepet:

Eki Görüntüle 1843306

2. sepet:

Eki Görüntüle 1843311

Not: Spor ve yarış oyunlarını pek sevmiyorum. O yüzden onlar dışında her türlü öneriye açığım.

Önemli Not: Bu oyunları şu anki sistemim kaldırmadığı için gelecekte oynamak için alıyorum. Ona göre öneri yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bence 2.

O liste bu liste bilmem de Rdr2 alın. Oyunun başındaki sıkıcılığı atlatınca 2 haftada 70 saat oynayacak deliliğe ulaşabilirsiniz. Birde daha önceden R7 oynamadıysanız yada izleyip çok beğenmediyseniz almayın. İlk gün tilt olabilirsiniz.

2. sepet tavsiye ederim. Bu arada R6 almak isterseniz eğer Steam takıntınız yoksa Voidu'dan alabilirsiniz güvenilir bir sitedir. Şu an indirimde değil diye biliyorum düştüğünde tavsiye ederim 36 TL gibi bir fiyata düşüyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı