Steam Yaz indirimlerine kadar oyunlar zamlanır mı?

Şu saatten sonra hatta temmuzun 13ne kadar Steam oyunlarına zam geleceğini düşünmüyorum. Eğer gelirse 1 ay boyunca indirime girmiyor o oyunlar. Bu sebeple endişe etmeyin. Çoğu oyun indirime girer.
 
Şu saatten sonra hatta Temmuz'un 13ne kadar Steam oyunlarına zam geleceğini düşünmüyorum. Eğer gelirse 1 ay boyunca indirime girmiyor o oyunlar. Bu sebeple endişe etmeyin. Çoğu oyun indirime girer.

Destekliyorum.
 
Yakında Steam yaz indirimleri başlayacak. Bende değerlendirmeyi düşünüyorum Dying Light 2, God of War ve birkaç tane daha oyun alasım var. Yakın zamanda oyunlarında tekrar zam yiyeceği bariz. Sizce yaz indirimlerine kadar oyunlar zamlanır mı, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Zamlanacağını sanmıyorum
 
Valve elinden geleni yapmakta. Eğer dolar 30 TL bandına çıkarsa 20-25 TL'ye çıkarırlar bence.
Steam elinden gelenin fazlasını yapıyor. Eğer Avrupa ülkeleri uyanıp VPN ile Türkiye hesabı açıp oyun almasalardı belki daha yeni yeni yükselirdi fiyatlar. Dolar 30 lira olursa, 20 lira seviyesinde kalır bence.
 
Umarım hepsi biraz daha fazla indirim alırda bizim için son bir şans olur gerçekten değerlendirmek istiyorum yorumlarınız için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı