Yaz parfüm önerisi

xswim

Picopat
Daha fazla  
İlkbahar ve yaz için 15-16 yaşarası 10.sınıf parfüm önerisi lazım tatlı ve ferah güzel kokmalı muadil olarak alacağım.
Kışın the Most Wanted almıştım güzeldi ama yaz için aşırı fazla şekerli ve ağır, daha az şekerli, tatlı, ferah ve baymayan bir parfüm lazım.

İlkbahar ve yaz için 15-16 yaşarası 10.sınıf parfüm önerisi lazım tatlı ve ferah güzel kokmalı muadil olarak alacağım.
Kışın the Most Wanted almıştım güzeldi ama yaz için aşırı fazla şekerli ve ağır, daha az şekerli, tatlı, ferah ve baymayan bir parfüm lazım.

Creed aventus.

9.sınıfım JPG'Le Beau kullanıyorum dusmeyen kız kalmadı okulda :D

Nautica Voyage tam yaşınıza gidecek türden bir yaz kokusu bence. Ne aşırı tatlı, ne de aşırı rahatsız edici. Salatalığa benzeten kişiler çok olsa da bence aman aman bir benzerliği yok aşırı ferah ve hoş bir koku.

Nautica voyage tam yaşınıza gidecek türden bir yaz kokusu bence. Ne aşırı tatlı, ne de aşırı rahatsız edici. Salatalığa benzeten kişiler çok olsa da bence aman aman bir benzerliği yok aşırı ferah ve hoş bir koku.

Givenchy ınsense ultramarine.

Zara'nın vibrant leather: Summer breeze adlı parfümünü kesinlikle öneririm. Müptelasıyım bunun.

Hocam kör alım yapmak da zor şimdi bir kere alacağım sonuçta JPG'le bau güvenilir geldi zaten belli bir koku kör alıma uygun ama diğerlerinde şüphem var işte.

Hocam kör alım yapmak da zor şimdi bir kere alacağım sonuçta JPG'le bau güvenilir geldi zaten belli bir koku kör alıma uygun ama diğerlerinde şüphem var işte.

Hangisini isterseniz onu alın hocam bazen testerlar oluyor onlardan deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı