Yaz parfümü önerisi

Xyhnex

Centipat
Daha fazla  
Hacılar selamünaleyküm. Parfümden anlayan biri değilim o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Yakın zamanda okul mezuniyetim falan var bir de malumunuz yaz geliyor. Güzel kokan, fresh kız arkadaşımı etkileyebileceğim bir koku önerirseniz severim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacılar selamünaleyküm. Parfümden anlayan biri değilim o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Yakın zamanda okul mezuniyetim falan var bir de malumunuz yaz geliyor. Güzel kokan, fresh kız arkadaşımı etkileyebileceğim bir koku önerirseniz severim.

Armaf club de nuit ıntense var mukemmel bir şey. Basta ağırlıklı limon kokusu alıyorsun ama bir süre sonra koku kendini tazeliyor fresh bir hava katıyor. Ama biraz bütçeyi zorlar belki. Ayrica herhangi bir parfümerinden parfüm alacaksan da yaz icin genelde limon, bergamot ya da deniz kokulu parfümler tercih ediliyor. Bu dedigimin kokusu da kalici yani mezuniyette o sicakta o hareketlilikte seni goturur.

Son düzenleme:
Versace dylan blue bakabilirsin parfümden aman aman anlamıyorum demişsin bu sayede her mevsim kullanabileceğin güzel bir kokun olmuş, Le Beau'le parfumde güzel bir parfüm seçeneği olabilir Hindistan cevizi kokusu baskın yaz notaları olan keyifli bir parfüm bunlar harici ise ben deniz kokmak istiyorum diyorsan kenzo Homme marine önerebilirim kavruk bir deniz kokusu kremsi tuzlu ve hoş inanılmaz bir performansı var yayılımı aşırı yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı