4 bin TL'ye yaz parfümü önerisi

Bargello yerine loris ve d&p kullanmanı öneririm loriste favorim E33 (Burberry classic muadili) DP J4 (jil sander sun men muadili) Bargello'da tek 709 dışında kalıcı yayılan bir parfüm yok Şuanda bunu kullanmaktayım rich olanı kışlık intense ise yazlık bir parfüm inanılmaz kalıcı ve yayılan çok güzel kokan bir parfüm.
Muadil almayı düşünmüyorum,yanlış anladın galiba.

Bende bu kokunun Bargello muadili var, fakat muadil hâlinin kalıcılığını ve yayılmasını çok sevmiyorum. 561 kodu, fakat kokuyu beğeniyorum muadil yeter mi yoksa orijinali alınır mı?

Parfüm çok bilmem bu kokuların kalıcılığı ve yayılması iyi midir, iltifat aldırır mı ayrıca yaşım biraz küçük ağır gelir mi?

Emregeldiden alabilirsin muadil olarak en iyi orası.

Abinle kullanacaksan şayet Bentley ve Afnan 100 ML fiyatları 3000-4000 civarı.

Tamamdır bakacağım.

Versace Dylan Blue, Bentley Silverlake, Afnan Supremacy Not Only İntense, Mont Blanc Explorer kullanabilirsin.
İnternette Jean Paul Gaultier Le Beau öneren de vardı alınır mı? Le Beau Le Perfume ya da Le Beau EDT almayı da düşündüm Jean Paul Gaultier önerir misin?

Tamamdır bakacağım.

İnternette Jean Paul Gaultier Le Beau öneren de vardı alınır mı? Le Beau Le Perfume ya da Le Beau EDT almayı da düşündüm Jean Paul Gaultier önerir misin?
İkisi de meyvemsi kokular daha çok hindistan cevizi ağırlıklı Edt tabi ki biraz da hafifken Le Beau Le Parfume bir tık daha ağır ama daha performanslı yine de güzeller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı