Yaz saati uygulaması kalkmalı mı?

Yaz saati uygulaması kalkmalı mı?

• Evet.

Oy: 18 94,7%
  • Hayır.

Oy: 1 5,3%

• Oy verenlerin toplamı
    19

453476

Megapat
Makaleler
1
Son dönemlerde çok fazla tartışması dönen yaz saati uygulaması sizce kalkmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle. En önemli kısmı psikolojik durum, ikinci kısmı ise ekonomi.

Karanlıkta elektrik tasarrufu ediliyor hesabını yapan homosapiens sapiens değildir, muhtemelen tek hücrelidir veya Cayman adalarında elektirik üreten firmalardan yediği paraları vardır. Somali de olabilir son gelişmeler ışığında.

Son dönemlerde çok fazla tartışması dönen yaz saati uygulaması sizce kalkmalı mı?

6'da okul için kalkıyorum. Evim okula 15 dakika uzaklıkta fakat ona rağmen 7'de evden çıkıyorum. Bir de evi çok uzakta olan 2 otobüsle gelen öğrencileri düşünün. Gece okula gidip sabah okuldan çıkıyoruz.
Hem bu saatlerde havanın karanlık olmasıyla beraber kötülükler de elini kolunu sallayıp geziyor. Cinsiyet fark etmezsizin ben o karanlıkta okula giderken tedirgin oluyorum, o soğukta ellerim donunca derse odaklanamıyorum.

Diyeceksiniz ki tasarruf yapılıyor. Kör insanlar için tasarruf yapıyorlar herhalde. Sen güneşin olmadığı zamanlarda aydınlanmak için ışıkları yakmıyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…