Yaz tatilin için iş önerisi

zotayksa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bu sene 18 yasina bastim ve yaz tatilinde bir ise girmek istiyorum, maksat herhangi bir deneyim olur ve para kazanirim(İstanbul'da yasiyorum).

Acaba ne tarzlar isler onerirsiniz bilginiz varsa? Siz ne yapmistiniz?

İngilizcen varsa git bir otele bellboy falan ol. Ne kadar çok çalışırsan o kadar da kazanırsın. Yakında pastane, fırın, dondurmacı vb. bir yer varsa oraya girebilirsiniz. Fast-food zincirlerine girilebilir ancak genelde tam zamanlı arıyorlar, mevsimlik değil.

Yani çalışacak olan insan her türlü iş bulur çalışır.

Merhaba arkadaşlar, ben bu sene 18 yasina bastim ve yaz tatilinde bir ise girmek istiyorum, maksat herhangi bir deneyim olur ve para kazanirim(İstanbul'da yasiyorum).

Acaba ne tarzlar isler onerirsiniz bilginiz varsa? Siz ne yapmistiniz?
Nasıl bir iş aradığını ve kişiliğini kısaca tarif edersen yardımcı olabilirim. 15-16 yaşımdan beri her yaz çalışıyorum ve çok fazla işi denedim. Hani amacın fazla para mı ? Yoksa rahat bir iş mi ? bunu söylemen yeterli olur.

Nasıl bir iş aradığını ve kişiliğini kısaca tarif edersen yardımcı olabilirim. 15-16 yaşımdan beri her yaz çalışıyorum ve çok fazla işi denedim. Hani amacın fazla para mı ? Yoksa rahat bir iş mi ? bunu söylemen yeterli olur.
Ya acikcasi amacim para kazanmak uzerine, rahatlik konusunda asiri derecede zorlayan bir sey olmasin yeter cunku cogu is avrupa yakasinda galiba ve ben oraya pek uzagim.

Kisilik olarak genelde insanlar beraber gulen, eglenmeyi seven biriyim ama bazenleri kaygili bir kisilige burunuyorum, bilmiyorum bu aviklama yeterli olur mu

Ya acikcasi amacim para kazanmak uzerine, rahatlik konusunda asiri derecede zorlayan bir sey olmasin yeter cunku cogu is avrupa yakasinda galiba ve ben oraya pek uzagim.

Kisilik olarak genelde insanlar beraber gulen, eglenmeyi seven biriyim ama bazenleri kaygili bir kisilige burunuyorum, bilmiyorum bu aviklama yeterli olur mu
Rahatlik konusu ortalama olsun, ne cok yorucu, ne cok rahat

Rahatlik konusu ortalama olsun, ne cok yorucu, ne cok rahat
O zaman garsonluk tam sana göre bir meslek. Eğlenmeyi seven güler yüzlü biriysen rahatça bahşiş toplayabilirsin, müşterilere özel olduklarını hissettirirsen bahşiş alma ihtimalin artar. Bana sorarsan otel restoranları çok katı kurallara sahip, daha rahat orta düzey bir cafeye girsen daha iyi olur. Anadolu tarafında genelde o tip kafeler çok var zaten özellikle Kadıköy,Kartal,Pendik civarlarında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı