Yaz tatilinde çalışmak için iş önerisi

Hocam şimdi sizin önerdiğiniz nereler var dediğim yaz tatili başladıktan 15 gün sonra 15 yaşıma gireceğim. Emin olmak adına soruyorum. 15 yaş ve üstü sigortalı çalışabiliyor değil mi mesela marketlerde falan çalışabilir miyim merak ediyorum. Daha önce de hiç çalışmadığım için biraz da stresliyim kusura bakmayın.

Market gibi kurumsal yerler 18 yaş şartı koyuyorlar.

Arkadaşlar herkese selamlar. Öncelikle yaşım 14.
Yaz tatiline 4 ay kaldı ve benim yaz tatilinde çalışmak için iş bulmam gerekli. Bir tane laptop var elimde oda hiçbir şey oynatmıyor bende o yüzden çalışmaya taktım kafayı bütün gün bunu düşünüyorum. Steam hesabı dizili ama oynayacak PC yok.

Sizden isteğim bana öneri verirseniz güzel olur. Arkadaşıma sordum Aspava'da günlük 1000 TL veriyolarmış, 18 yaş altımı diye sordum evet ben girdim dedi ve girdiğinde 8. sınıf falandı. Uzun lafın kısası 3 ay boyunca çalışacağım ve güzel parası olan bir yer olursa güzel olur temmuz ayında 15 yaşına gireceğim. İyi akşamlar. Önerileriniz için teşekkürler.
Kanka etraf da gördümüz küçük dönerci tarzı yerler de garson misali komi olabilirsin ve yaşa fazla takılma, yaşın için sigortasız çalışabilirsin. Eyer iş görüşme de zorlanıyosan ailenden de yardım alabilirsin. Şimdiden başarılar

Kanka etraf da gördümüz küçük dönerci tarzı yerler de garson misali komi olabilirsin ve yaşa fazla takılma, yaşın için sigortasız çalışabilirsin. Eyer iş görüşme de zorlanıyosan ailenden de yardım alabilirsin. Şimdiden başarılar
Ayda ne kadar verirler ortalama? Bilgisayar toplayacağım inşallah alırım uzun zamandır hayalim.

Ayda ne kadar verirler ortalama? Bilgisayar toplayacağım inşallah alırım uzun zamandır hayalim.
Eyer sigortan olursa eminim asgari ücret verirler ve otel misali resmi bi mekan da iş bulduysan galiba noter'den aile izni alarak sigorta verebiliyo olması lazım ama sigortasız çalışacaksan iş veren insana bağlı. Bu sayede kesin bi şey diyemem maalesef

Özel Sektör istisnalar hariç tavsiye etmiyorum. Tabii güzel işyerleri, şirketler başarılı olabiliyor ama araştırmadan bi' işe girmeni tavsiye etmem. Oradaki yaşantıyı bazen unutamıyorsun...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı