Yaz Tatilinde Almanca Öğrenme

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Merhaba, 9. sınıfı meslek lisesinde bitirdim ve 10. sınıfa Anadolu Lisesinde başlayacağım, gideceğim liseye puanım yetiyor. Tek korktuğum şey biz 9. sınıfta yabancı dil olarak sadece İngilizce aldık. 10. sınıfta Anadolu Lisesine başladığımda Almanca da göreceğim. Acaba yaz tatilinde Almanca eğitimi alıp 9. sınıflara yetişebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Ya da internetteki videolar üzerinden onlara yetişebilir miyim?

Güncel.

Güncel.

Güncel.

9.sınıfı anadolu lisesinde bitirmiş olarak söylüyorum ki pek korkulacak bir şey yok açıkçası, aklıma gelen konularda artikeller, ebeveyn adları, saatler, günler geliyor. Bunlarıda çok kısa sürede halledersiniz.
Haftada kaç saat Almanca dersi veriliyordu acaba? İngilizce gibi 6 saat mi?

2006-2010 yılları arasında lise okudum. Her sene aynı konuları gördük. Sürekli sıfırdan başlayıp sene sonu aynı noktada bitiriyorduk. Okuldan okula değişir elbet ama fazla kasmana gerek yok. Dil öğrenmek hoşuna gidiyorsa ne mutlu. Ezber yapabilmekte fayda var tabi, artikellerin üstesinden gelmek gerek. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı