Yaz tatilinde çalışmak için iş önerisi

Market gibi kurumsal yerler 18 yaş şartı koyuyorlar.

Benim önerdiğim yerler belli düğün salonları ve büfeler önceliğiniz olsun. Öyle market falan olmaz unutun onu derim.

Kanka etraf da gördümüz küçük dönerci tarzı yerler de garson misali komi olabilirsin ve yaşa fazla takılma, yaşın için sigortasız çalışabilirsin. Eyer iş görüşme de zorlanıyosan ailenden de yardım alabilirsin. Şimdiden başarılar

Ayda ne kadar verirler ortalama? Bilgisayar toplayacağım inşallah alırım uzun zamandır hayalim.

Ayda ne kadar verirler ortalama? Bilgisayar toplayacağım inşallah alırım uzun zamandır hayalim.
Eyer sigortan olursa eminim asgari ücret verirler ve otel misali resmi bi mekan da iş bulduysan galiba noter'den aile izni alarak sigorta verebiliyo olması lazım ama sigortasız çalışacaksan iş veren insana bağlı. Bu sayede kesin bi şey diyemem maalesef

Özel Sektör istisnalar hariç tavsiye etmiyorum. Tabii güzel işyerleri, şirketler başarılı olabiliyor ama araştırmadan bi' işe girmeni tavsiye etmem. Oradaki yaşantıyı bazen unutamıyorsun...

Berber, bakkal, manav vb. mahallede bi dolaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…