Yaz tatilinde nasıl para kazanılır?

Teşekkürler.

Komisyon dediğiniz olayı anlayamadım. Robloxta oyun mu geliştiriyorsun yoksa eşya falan mı çıkarıyorsun?

Komisyon dediğiniz olayı anlayamadım. Robloxta oyun mu geliştiriyorsun yoksa eşya falan mı çıkarıyorsun?
Modelleme yaparsan esya/model yapiyorsun. Luau/yazilim secersen scriptler yaziyorsun veya saat basi calisiyorsun. Yada tam oyun da kodlayabilirsin.

Modelleme yaparsan esya/model yapiyorsun. Luau/yazilim secersen scriptler yaziyorsun veya saat basi calisiyorsun. Ya da tam oyun da kodlayabilirsin.

Oyun kodlamayı halletse bile başkalarının önüne çıkarması için sponsor tarzı şeylere ihtiyacı yok mu?

Oyun kodlamayı halletse bile başkalarının önüne çıkarması için sponsor tarzı şeylere ihtiyacı yok mu?
Boş beleşten sallıyorlar işte. Hobi olarak yapabilir anca o dedikleri şeyleri para kazanması zor

Boş beleşten sallıyorlar işte. Hobi olarak yapabilir anca o dedikleri şeyleri para kazanması zor

Ya açıkçası tutabilir ama onun içinde çok uğraşmak lazım yani iyi fikir bulmak lazım çakma bir şey yaparsan tutmaz boşa gider belki en azından modelleme yapar ihtiyacı olan varsa öyle yapıp satar onun dışında oyun sektörü sıkıntılı bence.

Dönemlik çalıştıran meyve depolarına git, gündelikçi tarzda çalıştırıyorlar ve her gün birkaç saat mesai de olursa 2 maaş kadar kazanıyorsun. 8 k için komilik falan da değmez. Ben öğrenciyken bu tarz hizmet sektörünü bizzat denemiş ve lanet olsun demiş birisi olarak komilik, garsonluk, hostluk gibi hizmet işlerini asla tavsiye etmiyorum, git tarlada çalış beden yorulur, kafa sağlam kalır, öteki türlü vücuttan çok kafa yoruluyor değmiyor o zahmete.

Tamam kazandigim 5K dolar ustu de hava hos oldu bu dediginle

Roblox platformunda oyun kodlama zor olan gelir kaynagi. Ben komisyon diyorum. Roblox Studio Obje odakli programlama (OOP) ile oldugu icin kucuk bolumler halinde kodlar yazilip kullanilabiliyor. Full oyun kodlamiyorsunuz kucuk kucuk oyunun kisimlarini kodluyorsunuz. 5-10 dolari olan ve oyun yapmak isteyen cocuk/genc sayisi da oldukca fazla, Discord sunucularinda (3 buyuk sunucu var, 60K, 80K ve 120K uyesi olan, hepsininde ozel pazaryeri/ilan kisimlari var) 5 dakikaya bulunuyor.

Peki niye herkese buna dadanmiyor bu kadar iyi ise? Cunku Ingilizcen yoksa bir yere varamazsin 1, Odeme yontemi cogu zaman sorun 2.

Bu ikisini halledenler, biraz da ogrenmeye vakit verenler gayet iyi kazaniyor.

Bu da sadece kodlama ornegi. Git Blender'da modelleme ogren biraktim Roblox Studio'yu bir suru yerde kazanma olasiligi oluyor.

Son düzenleme:

Açıkçası Blender daha mantıklı bence Studio bir saat uğraştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…