Yaz tatilinde ne yapacaksınız?

442721

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncellikle kendimden başlayayım malum önceki konularımdan belli telefonum bozuldu ve yeni yurt dışı 8 ay kullanıma açık iPhone veya S24 gibi bir cihaz alma fikrim var ve bunun için çalışacağım. Aileme yük olmak istemiyorum durumumuz iyi olsa da çalışmak istiyorum telefonun parasının yarısı çıkmasa bile ailem üstünü tamamlar. Uzun uzun planlarım var 3 ay gibi bir süreye sığmaz YKS sonrası mevzuna kalırsam dershane girecek araya. Zaten spor yapıyorum ve bu 3 ay çok daha fazla abanıp daha iyi bir vücut yapmakta istiyorum fakat hem çalışıp hem yapabileceğimden şüpheliyim.

3 ay kısa bir süre olsa da halihazırda kaslarım acayip belirgin fakat büyük durmuyorum natural olarak daha fazla gelişim olur mu bilmiyorum. Sadece 2 arkadaşım var sosyal aktivite yapmayacağım arada PC ile oynayacağım kendime kıyak bir sistem dizdim fakat oyunlar sarmıyor. RTX 5000 serisi kartlar biraz erken çıksa F/P olarak iyi olurlarsa bir tane 5080 alma hayalimde var.

Fakat fiyatlar büyük ihtimal uçurum olur. Bilgisayar ile FPS oyunlarında aim çalışıp arada souls like oyunlar oynayacağım zaten 2 saat oynasam bile acayip sıkılıyorum. Benden bu kadar sıra sizde siz yazın ne yapacaksınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Planlarım hemen hemen seninle aynı kanka. Maalesef ailemle aram yok benim 18 yaşındayım ve borsadan paramı kazanıyorum. Telefon, bilgisayar vs teknolojik aletler bir tane de motosiklet aldım. Para biriktirmeye çalışacağım ilerideki hayallerim için, belki tatile giderim zaten 1 tane arkadaşım var gereksiz insan sevmiyorum çevremde. Fitnessa gidiyorum ve dövüş sporlarına ilgim var ama bu saydıklarımdan hiçbiri keyif vermiyor. Sakın ciddi bir ilişkiye kalkışma sana tavsiyem olsun.

Derste çalıştım ve iyi bir yeri kazanabilirim. Ama sevdiğim kızı bırakıp gidemiyorum

Bizim patron yaz tatilinde de işe çağırıyor. Kısaca çalışacağım.

Öyle işler bende yok flört dedikleri şey bile olmadı bende hiç.Aynen hayat zevksiz benim içinde.

Derste çalıştım ve iyi bir yeri kazanabilirim. Ama sevdiğim kızı bırakıp gidemiyorum
Düşün ve değerlendir o kız kazansa gidermiydi veya gitmemene değermiydi diye.

Öyle işler bende yok flört dedikleri şey bile olmadı bende hiç.Aynen hayat zevksiz benim içinde.
En iyisi olmaması. Spor yapmak, oyun oynamak, ders çalışmak ve para kazanmak bir erkeği %90 mutlu edebilir keşke ben de bulaşmasaydım bunlara.

Düşün ve değerlendir o kız kazansa gidermiydi veya gitmemene değermiydi diye.
Kanka aşık olunca rasyonel düşünemiyorsun. Çok isterdim mantıklı olan şeyleri yapmayı ama 50 kilogram bir insan tüm dengeni bozabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…