Öncellikle kendimden başlayayım malum önceki konularımdan belli telefonum bozuldu ve yeni yurt dışı 8 ay kullanıma açık iPhone veya S24 gibi bir cihaz alma fikrim var ve bunun için çalışacağım. Aileme yük olmak istemiyorum durumumuz iyi olsa da çalışmak istiyorum telefonun parasının yarısı çıkmasa bile ailem üstünü tamamlar. Uzun uzun planlarım var 3 ay gibi bir süreye sığmaz YKS sonrası mevzuna kalırsam dershane girecek araya. Zaten spor yapıyorum ve bu 3 ay çok daha fazla abanıp daha iyi bir vücut yapmakta istiyorum fakat hem çalışıp hem yapabileceğimden şüpheliyim.
3 ay kısa bir süre olsa da halihazırda kaslarım acayip belirgin fakat büyük durmuyorum natural olarak daha fazla gelişim olur mu bilmiyorum. Sadece 2 arkadaşım var sosyal aktivite yapmayacağım arada PC ile oynayacağım kendime kıyak bir sistem dizdim fakat oyunlar sarmıyor. RTX 5000 serisi kartlar biraz erken çıksa F/P olarak iyi olurlarsa bir tane 5080 alma hayalimde var.
Fakat fiyatlar büyük ihtimal uçurum olur. Bilgisayar ile FPS oyunlarında aim çalışıp arada souls like oyunlar oynayacağım zaten 2 saat oynasam bile acayip sıkılıyorum. Benden bu kadar sıra sizde siz yazın ne yapacaksınız?
3 ay kısa bir süre olsa da halihazırda kaslarım acayip belirgin fakat büyük durmuyorum natural olarak daha fazla gelişim olur mu bilmiyorum. Sadece 2 arkadaşım var sosyal aktivite yapmayacağım arada PC ile oynayacağım kendime kıyak bir sistem dizdim fakat oyunlar sarmıyor. RTX 5000 serisi kartlar biraz erken çıksa F/P olarak iyi olurlarsa bir tane 5080 alma hayalimde var.
Fakat fiyatlar büyük ihtimal uçurum olur. Bilgisayar ile FPS oyunlarında aim çalışıp arada souls like oyunlar oynayacağım zaten 2 saat oynasam bile acayip sıkılıyorum. Benden bu kadar sıra sizde siz yazın ne yapacaksınız?
Son düzenleyen: Moderatör: