Bol bol yatış.Evet arkadaşlar bir okul klasiği olarak illaki yarın öğretmenleriniz yaz tatilinde ne yaptınız diye soracaktır. Biz onlardan önce soralım. Tatilde neler yaptınız? Bana sorarsanız ben hiçbir şey yapmadım normal geçti farklı hiçbir şey olmadı yani.
Ya hiç sorma ekonomi nereye gidiyor Allah bilir bu yaz izlandaya gidecektik otel fiyatları uçmuş bizde mecbur londraya gittik Allah kimseye fakirlik yaşatmasın harbi çok zor. biz küçüktük hatırlıyorum fakirlikten bir t-bone steak ı 2ye bölüp paylaşırdık kardeşimle tatil mi kaldı.Evet arkadaşlar bir okul klasiği olarak illaki yarın öğretmenleriniz yaz tatilinde ne yaptınız diye soracaktır. Biz onlardan önce soralım. Tatilde neler yaptınız? Bana sorarsanız ben hiçbir şey yapmadım normal geçti farklı hiçbir şey olmadı yani.
Amin kardeşim.Sporu ciddiye aldım, TYT kastım. 10 numara tatildi Allah herkesi hayallerine kavuştursun.
Profil fotoğrafı - mesaj uyumu.Ankara'yı ve Çanakkaleyi 4 gün gezdim. 2 ay spor yaptım. 2,5 ay sanayide çalıştım. Evde çoluk çocuk bakıp ev işi yaptım. Geceleri oyun oynadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.