reyder Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #11 Ethem Efe dedi: Yanlış anladım, aşçı dediniz sanmıştım. Yine de bu hitap yakışmıyor. Evet garsonluk mantıklı, hem çok da yormaz. Genişletmek için tıkla... Cok ozur dilerim tabii ki 14 yaşında aşçı olmaz. Garsonluk düşünebilirsin ailenle konuş. Kolay iş, bende bostan falan sürmüyordum 14 yaşında kolay kolay iş vermiyorlar artik.
Ethem Efe dedi: Yanlış anladım, aşçı dediniz sanmıştım. Yine de bu hitap yakışmıyor. Evet garsonluk mantıklı, hem çok da yormaz. Genişletmek için tıkla... Cok ozur dilerim tabii ki 14 yaşında aşçı olmaz. Garsonluk düşünebilirsin ailenle konuş. Kolay iş, bende bostan falan sürmüyordum 14 yaşında kolay kolay iş vermiyorlar artik.
Yusufer43 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 265 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #12 En az 16 olmadan çalışman zor
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.075 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2023 #13 Yusufer43 dedi: En az 16 olmadan çalışman zor. Genişletmek için tıkla... Hocam günlük cebime biraz para geçse yeter ya, yaz sonuna kadar kazanmam lazım. Zaten ekonomi aldı başını gidiyor.
Yusufer43 dedi: En az 16 olmadan çalışman zor. Genişletmek için tıkla... Hocam günlük cebime biraz para geçse yeter ya, yaz sonuna kadar kazanmam lazım. Zaten ekonomi aldı başını gidiyor.