Yaz tatilinde tüm açıklar kapatılır mı?

MuhammetH

Femtopat
Daha fazla  
Selam ben 7 ve 8. sınıf konularını neredeyse "hiç" bilmiyorum. Açıklarımı kapatmak istiyorum 60 gün gibi bir sürede açıklarımı kapatabilir miyim? Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bende lise 2'ye geçtim matematik ve edebiyat dışında bir şeye bakmana gerek yok diye düşünüyorum çünkü çoğu şeyi ilk defa göreceksin benim tavsiye;
7. sınıf [cebirsel ifadeler ,denklemler, oran orantı ,yüzdeler ,geometri]
8. sınıf[üslü ifadeler ,Karekök ,cebirsel İfadeler ,eşitsizlikler, geometri]

Bunlar bu sene göreceklerinin temeli diyebilirim hangisi daha çok sıkıntı çıkarıyor dersen geometri derim üçgenlere iyi çalış bence bir de 9. sınıf edebiyat konularına çalışabilirsin ha bunları 9. sınıfa hazırlık diye değil de öylesine çalışıyorsan da sen bilirsin YKS de 7, 8 sorulmuyor :/

Kanka bende lise 2'ye geçtim matematik ve edebiyat dışında bir şeye bakmana gerek yok diye düşünüyorum çünkü çoğu şeyi ilk defa göreceksin benim tavsiye;
7. sınıf [cebirsel ifadeler ,denklemler, oran orantı ,yüzdeler ,geometri]
8. sınıf[üslü ifadeler ,Karekök ,cebirsel İfadeler ,eşitsizlikler, geometri]

Bunlar bu sene göreceklerinin temeli diyebilirim hangisi daha çok sıkıntı çıkarıyor dersen geometri derim üçgenlere iyi çalış bence bir de 9. sınıf edebiyat konularına çalışabilirsin ha bunları 9. sınıfa hazırlık diye değil de öylesine çalışıyorsan da sen bilirsin YKS de 7, 8 sorulmuyor :/
9.Sınıfta sıkıntı çekmeyeyim diye çalışacağım.

Selam ben 7 ve 8. sınıf konularını neredeyse "hiç" bilmiyorum. Açıklarımı kapatmak istiyorum 60 gün gibi bir sürede açıklarımı kapatabilir miyim? Önerilere açığım.
Tonguç akademi gibi yerlerde hızlı özetler oluyor. Onlara gün gün bakıp not alıp o konular hakkında testler çözersen 60 günden daha az bir sürede bile bitirebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı