Yaz tatilinde TYT biter mi?

LLeg0shi

Kilopat
Merhaba. 11.sinif öğrencisiyim. 9 ve 10. sınıf korona dolayısıyla benim için boş geçti. Benim planım 11. sınıf bitene kadar TYT'ye dokunmayıp sadece 11. sınıfın konularını iyi öğrenip yazin TYT bitirmek. Yazın hem TYT yapip arada unutmamak icin 11. sınıfı tekrar etmek. TYT denemelerimde genellikle 30 Türkçe, 10-15 matematik, 5 fen yapıyorum. Geometrim sıfır. Fonksiyonlar ve denklemlerim iyi. Sizce planim nasıl yazın TYT biter mi?
Eklemeyi unutmuşum fen lisesi öğrencisiyim.

Son düzenleme:
Merhaba. 11.sinif öğrencisiyim. 9 ve 10. sınıf korona dolayısıyla benim için boş geçti. Benim planım 11. sınıf bitene kadar TYT'ye dokunmayıp sadece 11. sınıfın konularını iyi öğrenip yazin TYT bitirmek. Yazın hem TYT yapip arada unutmamak icin 11. sınıfı tekrar etmek. TYT denemelerimde genellikle 30 Türkçe, 10-15 matematik, 5 fen yapıyorum. Geometrim sıfır. Fonksiyonlar ve denklemlerim iyi. Sizce planim nasıl yazın TYT biter mi?
bitmez

2 senelik boşlukta, eğer o sırada ders çalışıp test çözmediyseniz yaz tatilinde biter hesapları yapıp hayal kırıklığına uğrarsınız.

TYT 12 ayda da bitmiyor zaten sadece konu olarak biter. Her zaman turlaman lazım TYT üzerinde.

Ayrıca çok geçte başlamamışsınız. Çoğu kişi 12. sınıfta başlıyor ders çalışmaya. Bence şimdiden başla TYT'ye hafiften. En azından günde 2 saat falan bak. Netlerinde 9 ve 10. sınıfta ders çalışmayan biri için çok iyi.

Dostum bence insanları çok umursama kendini dene mesela bugün atıyorum saat 7 de başla 7'den aralıksız kaç saat ders calisabileceksin diye bir gözlemle kendini baktın az çalışıyorsun her gün kendine yarım saat ya da 1 saat çalışarak kendine hedef koy az çalış verimli çalış diyenlere pek kulak asma 14 saate çıkmaya çalış TYT'yi evet fule yakın bitiremezsin TYT bitmez zaten uğraşma o kadar %80 TYT %20 AYT çalış yani mesela 10 saat TYT 4 saat AYT biyoloji ekle o saatlerde çalışmak zorunda değilsin ama zorla kendini 3 ayda ne kadar yol kat edebilirsen senin açından o kadar iyi olur dershane özel derste alma ben aldım 100 200K gitti benden bir şey olmadı yani senin içinde var ise yaparsın unutma :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı