Yaz tatiliniz nasıl geçti?

Üniversite acilacak. Agzimiza edecek. Sadece bunu dusunerek gecirdigim bol olayli bir yaz.

Evde annen babanla 30 yaşlarına kadar yaşamaktansa üniversiteni paşalar gibi okuyup tek başına ayağa kalkabilmek ve yürüyebilmek çok iyi bir şans.

Kötü. Yaptığım tek şey vücut geliştirme ve temizlikçi olarak çalışmaktı. Doğum günümde hediye alınmasını bırakın, akrabalar bir "doğum günün kutlu olsun." yazmayı fazla gördü. Doğru düzgün gezemedim, gideceğim tatilim iptal oldu ve o beyin adlı organı olmayan insanlarla dolu okula döneceğim.

Hocam eğer paralel evrenler varsa biz bu hayatta senle tanışamadık. Konuşamadık ve görüşemedik, belki başka evrenlerde konuşmuşluğumuz olur diyeyim. Seni her ne kadar tanımasam da tüm içtenliğimle doğum günün kutlu olsun. Nice senelere, nice mutlu uzun ömürlü bol keyifli senelere...
2. olarak.
Vücut yapmak gerçekten çok hoş, kendini Yunan tanrısı vücuduna dönüştürmek hele hayallerimden bir tanesi ve yavaş yavaş oluşuyor.
Hocam hiçbir ilişkiye başlamayı denedin mi?
Seni sırf yaptığın işlerden düşünce tarzından spor salonundan sonra temlikçi olarak çalışmandan dolayı seven bir hanımefendi ile tanıştın mı? O çabaya girdin mi?
Günümüzün beta erkekleri 30 şınav çekemezken, hayatını anne baba parasıyla geçirebilip üstüne bir kızı sevebiliyor ve mutlu olabiliyor.
Senin eksiğin değil kat kat fazlan var.
Senin hem bir işin ve o işi şerefli bir şekilde yapıyorsun hem de güzel bir fiziğin ve mentalin var.
Bugün köprü altlarında esrar çekebilme ihtimalin bile olabilirdi, senin de benim de...
Seni yetiştiren anne babanın vardır elbet bir bildiği. Bizler yontulmuş ve yaşken eğilmiş insanlarız.
Okulunuda ne güzel okuyorsun bak, bugün ne gördüm biliyor musun?
Bizim fıstık bağının ticaretini yaparken arabayla bir tarlanın yanından geçtim. Gencecik çocuklar o sıcağın altında bitene kadar çalışıp kırmızı biber hasadı yapıyorlardı. Çalışmaktanten renkleri siyahlaşmış şerefli insanlardan bahsediyorum. Biz onların yerinde de olabilirdik, daha kötü duruma da düşebilirdik.
Şükretmek çok güzel bir nimet. Seni önemseyen bir yaratıcı var ister Allah c.c der, ister tengri der ister başka bir isimle hitap edersin. Seni koruyup gözlemiş bir yaratıcı seni düşünen bir yaratıcı var, sana şahdamarından yakın olan bir yaratıcı. Farkında olabilmek için hissedebilmek gerek.
Tekrardan doğum günün kutlu olsun, benim insanlara ihtiyacım yok Instagram'da nereye gittikleri bir siı. M ilgilendirmiyor, o yüzden birinin benim doğum günümü kutlaması güzel sevindirici bir şey kutlamaması ilgilendirmeyen bir şey.
Kafaya takmamak lazım böyle küçük şeyleri çünkü böyle küçük şeyleri takmak için dünya çok büyük.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı