Yaz ve kış için muadil parfüm önerisi

caseiin

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar. Yaz ve kış için toplam 2 tane parfüm almak istiyorum bildiğiniz güzel muadiller var mı acaba? Bir de hangi parfümün muadili oldugunu yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

@caseiin yine benzer sayılabilecek Most Wanted muadillerine bakabilirsiniz. Vanilya seviyorsanız Althair çok güzel, mfy de fena yapmıyor muadilini.

Yazlık/4 mevsim olarak da y EDP, myslf, paradise garden muadillerine bakabilirsiniz. Y EDP dört mevsim rahat kullanılur ama diğerleri biraz hafif kalabilir.

@Kadir Güvener imagination muadilini nereden aldınız? Hocam? Mfy'den aldım ben ve açılışı çok limonlu, limon kolonyasına benziyor o derece.

709 stronger with you olarak gözüküyor. Swy orijinalinde ferah bir koku değil. Muhtemelen koku benzerlik iyi değil.
Muadil üreticilerden imagination ve Ultra male deneyebilirsin.

Teşekkür ettim hocam.

@caseiin yine benzer sayılabilecek Most Wanted muadillerine bakabilirsiniz. Vanilya seviyorsanız althair çok güzel, mfy de fena yapmıyor muadilini.

Yazlık/4 mevsim olarak da y EDP, myslf, paradise garden muadillerine bakabilirsiniz. Y EDP dört mevsim rahat kullanılur ama diğerleri biraz hafif kalabilir.

@Kadir Güvener imagination muadilini nereden aldınız? Hocam? Mfy'den aldım ben ve açılışı çok limonlu, limon kolonyasına benziyor o derece.

Bakacağım hepsine hocam çok teşekkür ettim.

İmagination, Kimyager Ahmet tek geçerim. Muadil olarak kalıcılık üst düzey koku benzerliği 8/10. Ahmet hoca ''İlmi kimya'' olarak kendisi de hafif bir dokunuş katmış parfüme. Kesinlikle Kimyager Ahmet'ten denemelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı