Ne tarz kokulardan hoşlanıyorsunuz? Daha önce kullandığınız bir parfüm varsa örnek verin, daha iyi tavsiye vermiş olayım.
Daha ferah kokular diyebiliriz çok boğmayan daha önce de Bargello 709 kullanmıştım.
709 stronger with you olarak gözüküyor. Swy orijinalinde ferah bir koku değil. Muhtemelen koku benzerlik iyi değil.
Muadil üreticilerden imagination ve Ultra male deneyebilirsin.
@caseiin yine benzer sayılabilecek Most Wanted muadillerine bakabilirsiniz. Vanilya seviyorsanız althair çok güzel, mfy de fena yapmıyor muadilini.
Yazlık/4 mevsim olarak da y EDP, myslf, paradise garden muadillerine bakabilirsiniz. Y EDP dört mevsim rahat kullanılur ama diğerleri biraz hafif kalabilir.
@Kadir Güvener imagination muadilini nereden aldınız? Hocam? Mfy'den aldım ben ve açılışı çok limonlu, limon kolonyasına benziyor o derece.
İmagination, Kimyager Ahmet tek geçerim. Muadil olarak kalıcılık üst düzey koku benzerliği 8/10. Ahmet hoca ''İlmi kimya'' olarak kendisi de hafif bir dokunuş katmış parfüme. Kesinlikle Kimyager Ahmet'ten denemelisiniz.@Kadir Güvener imagination muadilini nereden aldınız? Hocam? Mfy'den aldım ben ve açılışı çok limonlu, limon kolonyasına benziyor o derece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.