Yaz yüzünden psikolojinin bozulması normal mi?

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar nedense her yaz geldiğinde bütün hayattan zevkim düşüyor, hem güneşe alerjim var klima açsak da devamlı açamıyoruz elektrik faturası yazıyor, okul filan yok asosyelleşiyorum iyice. Arkadaşım olsa bile gerçekten o kadar kötü bir mahallede yaşıyorum ki, kötülükten kastığım keko, tehlikeli bir yer olması değil, mahalle güzel ama merkeze uzak, evin 4 bir yanı tarla gerçekten yapacak şey yok tüm gün bilgisayara bakıyorum. Dışarı çıksam bile malum Adana sıcağı insanı delirtiyor 5 dakika dayanabiliyorum anca eve söylene söylene geliyorum, ve en kötüsü okul olmadığı için evde kalıyorum. Annem öğretmen olduğu için o da evde ve sık sık kavga ediyoruz, okul olduğunda en azından birbirimizi daha az görüyorduk ve normal olarak aramız daha iyiydi, yani başka şehirde eminim bu kadar sıcak değildir, gerçekten yaşadığım şehirden de oturduğum mahalleden de nefret ediyorum, önerileriniz neler? Bu arada tamam eninde sonunda kış gelecek ama sonra tekrar yaz gelecek seneye yani her yıl 2 ayını sıkıntıyla yaşamak istemiyorum kalıcı çözüm bulmam lazım.
Ya hayır bu arada zaten cehennem gibi Adana'da yaşıyorum bari düzgün bir mahallede yaşayayım, forumda çok Adanalı var ne demek istediğimi anlarsınız gerçekten Turgut Özal, Barajyolu gibi yerlerde yaşayanlar çok şanslı, her şey ayağının altında, benim yaşadığım mahallede yapabileceğin max aktivite BİM'e gitmek böyle kötü bir kader görmedim yemin ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yazlari daha mutsuz oluyorum hiçbir şey olmasa sadece güneş bile adamın butun enerjisini emiyor zaten zengin olmayana yaz eziyet.
Hocam zengin bile olsam paramı kullanıyorum ki, konuda yazdığım gibi yapabileceğin max aktivite bime gitmek, her yere uzak yaşadığım mahalle, o gün bir AVM e kadar yürüyeyim dedim, 1 saat mesafeyle uzak buraya, gençlerin olduğu en yakın yer orası onun dışında her yer tarla site filan, ulan yürümez olaydım eve geldim terden bayılacaktım, yemin ederim artık sinirlensem mi gülsem mi bilemedim :D

Kendini geliştirmeye ve spora öncelik verebilirsin. Dışarı çık bu sıcak havada koş ve eve gel soğuk duşa gir. Bunun verdiği zevki hiç bir şeyden alamazsın kolay kolay. Evde boş boş oturacağını kendini geliştirmeyi deneyebilirsin

Kendini geliştirmeye ve spora öncelik verebilirsin. Dışarı çık bu sıcak havada koş ve eve gel soğuk duşa gir. Bunun verdiği zevki hiç bir şeyden alamazsın kolay kolay. Evde boş boş oturacağını kendini geliştirmeyi deneyebilirsin
Hocam aslında bir tane konuda şanslıyım, yaşadığım sitede spor salonu var ayağımın dibinde, biraz kalitesiz yine de orada spor yapmaya başlarım belki, en azından vakit öldürürüm kışa kadar.

Hocam aslında bir tane konuda şanslıyım, yaşadığım sitede spor salonu var ayağımın dibinde, biraz kalitesiz yine de orada spor yapmaya başlarım belki, en azından vakit öldürürüm kışa kadar.
Kişisel tercihin ne konuda bilmem ama sana ağırlık kaldırmadan ziyade herhangi bir dövüş sanatını daha çok öneririm. Ama en iyisi ne olursa olsun spor yapmak.

Bunun yaz veya kışla alakası yok sen zamanını değerlendirmek yerine hayatını akışına bırakıyorsun. Bence hayatına anlam katan şeylere yoğunlaş.

Arkadaşlar nedense her yaz geldiğinde bütün hayattan zevkim düşüyor, hem güneşe alerjim var klima açsak ta devamlı açamıyoruz elektrik faturası yazıyor, okul filan yok asosyelleşiyorum iyice. Arkadaşım olsa bile gerçekten o kadar kötü bir mahallede yaşıyorum ki, kötülükten kastığım keko, tehlikeli bir yer olması değil, mahalle güzel ama merkeze uzak, evin 4 bir yanı tarla gerçekten yapacak şey yok tüm gün bilgisayara bakıyorum. Dışarı çıksam bile malum Adana sıcağı insanı delirtiyor 5 dakika dayanabiliyorum anca eve söylene söylene geliyorum, ve en kötüsü okul olmadığı için evde kalıyorum. Annem öğretmen olduğu için o da evde ve sık sık kavga ediyoruz, okul olduğunda en azından birbirimizi daha az görüyorduk ve normal olarak aramız daha iyiydi, yani başka şehirde eminim bu kadar sıcak değildir, gerçekten yaşadığım şehirden de oturduğum mahalleden de nefret ediyorum, önerileriniz neler? Bu arada tamam eninde sonunda kış gelecek, ama sonra tekrar yaz gelecek seneye yani her yıl 2 ayını sıkıntıyla yaşamak istemiyorum kalıcı çözüm bulmam lazım.
Ya hayır bu arada zaten cehennem gibi Adana'da yaşıyorum bari düzgün bir mahallede yaşayım, forumda çok adanalı var ne demek istediğimi anlarsınız gerçekten turgut özal, barajyolu gibi yerlerde yaşayanlar çok şanslı, her şey ayağının altında, benim yaşadığım mahallede yapabileceğin Max aktivite BİM'e gitmek böyle kötü bir kader görmedim yemin ederim.

Hocam Adana'nın neresi bende Adanadayımda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı