Yaz zamanı dolar ne durumda olabilir?

Doları 10 TL gibi gör ve ona göre sistem toplama hayali düşün yaz geldiğinde aynı seyirde olur ya da düşük olur umduğundan daha iyisini toplamış olursun.
 
Yazda bir sistem toplamak istiyorum ama dolar bu civarlarda sabit kalır mı yoksa patlar mı?

Bu işin inşallahı falan yok bu şans oyunu değil ülkelerin yaptığı teknolojik bilimsel başarılarla doğru orantılı bir şekilde artan sistem olduğu için ki Türkiye amerikanında çok da gerisinde olduğu için dolar düşmez. Belki 7.50'lerde kalır ama düşmez. Her türlü artar o yüzden şu anlık ne kadar erken toplarsan o kadar iyi. Zaten doların düşmüş hali bu 8.30'lardan düştü. Ki şahsen parçaları doğru yerlerden doğru şekilde alırsan dolar 6 gibi sistem toplayabilirsin.
 
Ben 5TL kadar düşer diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz tabii bu konular üzerinden tahmin yapamayız. Sadece fikir üretebiliriz.
Ekonomimizi aslında kur farklarına göre değilde daha çok çin gibi bir üretim yeri olması planlanıyordu, yeni ekonomi bakanı nasıl bir yol izler bilemeyiz bu bakanda, önceki bakan gibi bir yol izlerse daha çok kur artabilir ama direkt kur farklarıyla da ilgilenebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı