Sanırım bir şey buldum.7.500 mesajdan hatırlamam tabii ki mümkün değil ancak konu dışında yazdığım mesajların çoğu diyorum. İlk üye olduğum zamanlar, 2018 sonları![]()
Yanlış link. Bir saniye.
Sanırım bir şey buldum.7.500 mesajdan hatırlamam tabii ki mümkün değil ancak konu dışında yazdığım mesajların çoğu diyorum. İlk üye olduğum zamanlar, 2018 sonları![]()
7.500 mesajdan hatırlamam tabii ki mümkün değil ancak konu dışında yazdığım mesajların çoğu diyorum. İlk üye olduğum zamanlar, 2018 sonları.
Utanç verici konum bulunmuşHocam hesabınıza derinlemesine bir yolculuk yaptım. Ama bir şey bulamadım. Tek bir saçma şey vardı o da "RX 550 B450 Aorus Elite'ye uyar mı?" Kendi yaptıklarıma bakınca bu da bana saçma gelmedi..
Uberk'in utanç verici konusu mu vardı?Utanç verici konum bulunmuş![]()
Hocam yemin ederim bi' fenalık geldi mesajları okuyunca. Adam elindeki PSU'yu kakalamaya çalışıyor adamaDaha kötüleri de vardır yüksek ihtimalle.250 TL PSU Önerisi
12 GB RAM DDR4, MSI Gaming X RX 480 8 GB, Intel i3 9100F ve MSI H310M PRO-VDH anakart için PSU önerisi. Lütfen 250 TL'yi geçmesin.www.technopat.net
Utanç verici konum bulunmuş![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.