Çözüldü "Yazdır" seçeneğine basıldığında sistem donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TÜPÇÜ FİKRET

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler herkese.

Bilgisayarımda fazla yazdırmalık bir işlem yapmamıştım. Ta ki bugüne kadar... meğerse yazdırma işlevim bozukmuş, ister PDF dosyasında ister tarayıcıda yazdır seçeneğine tıkladığım anda uygulama donuyor ve yanıt vermiyor. Sorun tarayıcıda değil çünkü hem Brave, Opera GX hem de Edge ile denedim. Normal acrobat reader ile de donuyor. İki tane ekran görüntüsünü bırakıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımları için şimdiden teşekkürler...

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı-1.PNG
    Ekran Alıntısı-1.PNG
    111,9 KB · Görüntüleme: 485
  • Ekran Alıntısı-2.PNG
    Ekran Alıntısı-2.PNG
    123,1 KB · Görüntüleme: 437
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi günler herkese.

Bilgisayarımda fazla yazdırmalık bir işlem yapmamıştım. Ta ki bugüne kadar... Meğerse yazdırma işlevim bozukmuş, ister PDF dosyasında ister tarayıcıda yazdır seçeneğine tıkladığım anda uygulama donuyor ve yanıt vermiyor. Sorun tarayıcıda değil çünkü hem Brave, Opera GX hem de Edge ile denedim. Normal acrobat reader ile de donuyor. İki tane ekran görüntüsünü bırakıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımları için şimdiden teşekkürler...

Yazıcı sürücüsünü kaldırıp tekrar kur.
İyi günler herkese.

Bilgisayarımda fazla yazdırmalık bir işlem yapmamıştım. Ta ki bugüne kadar... Meğerse yazdırma işlevim bozukmuş, ister PDF dosyasında ister tarayıcıda yazdır seçeneğine tıkladığım anda uygulama donuyor ve yanıt vermiyor. Sorun tarayıcıda değil çünkü hem Brave, Opera GX hem de Edge ile denedim. Normal acrobat reader ile de donuyor. İki tane ekran görüntüsünü bırakıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımları için şimdiden teşekkürler...

Çözüm
Deneyeyim hocam.

Hocam yazıcıyı kaldırdım da Lenovo'nun "printer" sürücüsünü bulamadım xD.
Hocam ilginç bir şekilde yazıcı sürücüsünü silince donma geçti ama şu anda yazıcım olmadığı için sıkıntı olup olmadığını bilemiyorum.

Son düzenleme:
Deneyeyim hocam.

Hocam yazıcıyı kaldırdım da Lenovo'nun "printer" sürücüsünü bulamadım xD.
Hocam ilginç bir şekilde yazıcı sürücüsünü silince donma geçti ama şu anda yazıcım olmadığı için sıkıntı olup olmadığını bilemiyorum.

Tekrar kurunca düzelir.

Yazıcınızın yanında mısınız? Yazıcınızın markası modeli nedir?
Ben konuya o kadar yabancıyım ki yazıcım olmadığı halde yazıcı driver'ı arıyorum... Yazıcım yok şu anda ama bir yazıcıya bağlandığında otomatik yüklenecek galiba. Olmayan şeyin driver'ını arıyorum, sizi de yordum kusura bakmayın.

Bu konuya daha sonra bakacak olanlar için sorun çözüldü. Hocamın yöntemiyle Aygıt Yöneticisi > Yazıcılar > (varolan) Yazıcının sürücüsünü sağ tıklayıp kaldırdım. Şu anda tarayıcıda da pdf dosyalarında da yazdır seçeneğine bastığımdaki donma gitti.

Son düzenleme:
Ben konuya o kadar yabancıyım ki yazıcım olmadığı halde yazıcı Driver'ı arıyorum... Yazıcım yok şu anda ama bir yazıcıya bağlandığında otomatik yüklenecek galiba. Olmayan şeyin Driver'ını arıyorum, sizi de yordum kusura bakmayın.

Evet yazıcıyı bağlarsanız yüklenecektir. Yazıcı yanınızda olması gerek.:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı